Moderatori: gor965, florentiniuga
ba tu la 23 da ani iesti deja batraneden scrie:si uite cum mi-am pierdut pofta de mancare... mersi gogulenuma cand ma gandesc la pliuri peste pliuri peste pliuri, si la miros de naftalina...
de prins am prins-o dar de-astea numa ]n filmegogu steriade scrie:pai cine a vorbit da vaduve neconsolate?io da alea neconsolidate zic ,
care nare reparati facute ,im bunatatiri alea alea.
![]()
ceva da genu :
ai prins-o ?![]()
ce adanca a fost asta,gogu steriade scrie:toata viata e un film si fiecarei regizor !
RESPECT.Alexandru Mihai scrie:Lansetele ( DAM, 3,60 m ) + 4 senzori ( de la FL ) + o cutie pentru ace, forface, etc..+ 4 mulinete, au ajuns la prietenul nostru George asa cum am promis.
Sa le stapanesti sanatos si ai parte de driluri minunate cu aceste bete, fir intins.
Felicitari ptr. gest !...si la mai mare !Alexandru Mihai scrie:Lansetele ( DAM, 3,60 m ) + 4 senzori ( de la FL ) + o cutie pentru ace, forface, etc..+ 4 mulinete, au ajuns la prietenul nostru George asa cum am promis.
Sa le stapanesti sanatos si ai parte de driluri minunate cu aceste bete, fir intins.
Felicitari pentru donator "Alexandru Mihai" dar si pentru beneficiar " georgemarian" .Amandoi sa aveti fire intinse.Alexandru Mihai scrie:Lansetele ( DAM, 3,60 m ) + 4 senzori ( de la FL ) + o cutie pentru ace, forface, etc..+ 4 mulinete, au ajuns la prietenul nostru George asa cum am promis.