Bocanci si cizme Lowa cu membrana Gore-tex

Spatiu dedicat vanzarilor de obiecte diverse ce nu tin de pescuit !

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Avatar utilizator
Jexy
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 25 Noi 2007, 17:55
Localitate: Dolj

Bocanci si cizme Lowa cu membrana Gore-tex

Mesaj de Jexy » 22 Dec 2013, 15:06

1. O pereche de bocanci Lowa cu membrana Gorete-tex marimea 41, lungimea talpicului 26,7 cm, arata foarte bine, cu talpa vibram etc mai multe detalii pe privat.
Model : Imagine
Pret: 450 de lei negociabil.
2. O pereche Lowa Renegade cu membrana Gore-tex marimea 41, lungimea talpicului 26,7 cm, arata foarte bine cu talpa vibram etc, mai multe detalii pe privat.
Model: Imagine
Pret: 400 de lei negociabil.
3. O pereche de bocanci Lowa cu membrana Gore-tex marimea 41, lungimea talpicului 26,6 cm arata ca noi, mai multe detalii pe privat.
Model: Imagine
Pret:350 de lei negociabil.
4. O pereche de cizme Lowa cu membrana Gore-tex marimea 42, lungimea talpicului 27 cm, arata foarte bine, mai multe detalii pe privat.
Model: Imagine
Pret: 250 de lei negociabil.
5. O pereche de semighete Lowa cu membrana Gore-tex marimea 41,5, lungimea talpiclui 27, 4 cm arata ca noi, mai multe detalii pe privat
Model: Imagine
Pret: 300 de lei negociabil.
Am pus cate o poza la fiecare pereche ca sa va faceti o idee despre ce este vorba, nu avea rost sa umplu forum-ul cu poze, cine vrea mai multe poze cu perechea respectiva ii trimit pe privat, preturile sunt negociabile va rog fara comentarii aiurea, veniti cu oferte seriose si ne intelegem.
Mai am si o pereche de bocanci numarul 46 raichle cu membrana gore-tex, cine vrea informatii sa trimita mp.

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - diverse”