EU chiar ca as vizita aceasta balta si cred ca vineri plec pt. un 48 ore...orice informatie (recenta) e buna mai ales ca nu am habar nici unde este dar la ce se prinde sau locuri"consacrate"
MULTUMESC!

Pi iti spun eu unde sta ctenul si crapul ala mare................la gropane(pe oala) unde este apa mai adancaAdyi scrie:am fost sambata (18.10.2008)pana duminica (19.10.2008) pe Albele ... 7 lansete plantate , 24 h si nici o miscatura.Daca mai ma duc am sa ma duc numai dupa salau ca am vazut la cineva cam 5-6 bucati la kg... pur si simplu numai stiu unde este crapul si tenul acela Mare .... Fir Intins !
costelino scrie:Anul asta am fost de cinci ori la Albele dar crapul s-a ascuns,din pacate.Novacul nu ma intereseaza.Acei carasi la Kg. sunt ceea ce a mai ramas din Albele de anul trecut ,unde am prins pe fiecare partida cel putin un crapcean la 7-8 Kg.Din ce spun paznicii crapul e pe cale de disparitie.Aici nu mai este vorba de gropan,e vorba de agonia in care este acel patron sa lase balta fara acele exemplare care le stiu cei ce frecventau Albele.Pacat,inca o balta pierduta.

un prieten de-al meu a fost si a luat 3 bucati....(4 5 6 kg)...acasa.....la porumb preparat plantat....mircea pescar scrie:Daca a fost cineva pe Albele anul asta , as dori sa stiu daca a facut ceva la crap.

mircea pescar scrie:Din ce am auzit de la cativa pescari care merg pe la Albele , a Inceput sa manance bine novacul .