Am gasit astazi in magazin hakuyo de 3,60 2 bucati 3,5lbs mtx 6 la 125 ron , mtx 8 la 150 si advance la 90 ron noi cu garantie
Acum nu stiu care e diferenta intre ele, inelele sunt la fel si mtx 6 si advance-ul par mai teapane, cred ca poti arunca mai mult decat cu mtx 8. A folosit cineva mtx6 de 3,60 sa-mi spuna cateva aspecte legate de ele, cu ce difera fata de mtx 8, dar advance?
Diferenta intre mtx6, hakuyo advance si mtx8?
Diferenta intre mtx6, hakuyo advance si mtx8?
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Re: Diferenta intre mtx6, hakuyo advance si mtx8?
eu am incercat adoance si mtx8 pe la prieteni (am lansat cu ele doar)
adoance mi s-a parut o mare mizerie super butucanoasa, foarte grea si groaznic finisata; mtx8 mi s-a parut slab finiata si foarte rigida.
cu mtx-ul 8 am lansat mult mai departe.
adoance mi s-a parut o mare mizerie super butucanoasa, foarte grea si groaznic finisata; mtx8 mi s-a parut slab finiata si foarte rigida.
cu mtx-ul 8 am lansat mult mai departe.
Critic echilibrat
Re: Diferenta intre mtx6, hakuyo advance si mtx8?
Merci osc1or, acum ramane dilema cu mtx6 care arata ca mtx 8, si pare mai rigida. La Dan Mitranescu pe site mtx6 e semirapida si mtx8 e semiparabolica, deci mtx6 ar trebui sa fie mai buna in aruncare
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck