vand 4 lansete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand 4 lansete
vand 4 lansete pro carp 3,60 m , 2,75 lbs din doua tronsoane. sunt in stare impecabila. pret 300 sau schimb scaun , senzori, rodpod. revin cu poze
Re: vand 4 lansete
macar spune ce lansete sunt 

scuze ,am citit prea repedeIncepator scrie:macar spune ce lansete sunt

pro carp!Incepator scrie:scuze ,am citit prea repedeIncepator scrie:macar spune ce lansete sunt
dantamba scrie:pro carp!Incepator scrie:scuze ,am citit prea repedeIncepator scrie:macar spune ce lansete sunt
dantamba scrie:vand 4 lansete pro carp 3,60 m , 2,75 lbs din doua tronsoane. sunt in stare impecabila. pret 300 sau schimb scaun , senzori, rodpod. revin cu poze
- Allen Besnovich
- Veteran
Pe oameni ii intereseaza firma care produce lanseta, pentru ca model cu acelas nume au multe.
Sa stii ca un anunt complet ar fi trebuit sa includa numele COMPLET, starea produsului, poze REALE, chiar si motivul vanzarii.
Toate astea te-ar fi ajutat mult in vanzarea produsului.
Din cate stiu eu, tu vinzi CORMORAN PRO CARP 360M. ?
Sa stii ca un anunt complet ar fi trebuit sa includa numele COMPLET, starea produsului, poze REALE, chiar si motivul vanzarii.
C.S. OLTENIA FISHING
dantamba scrie:vand 4 lansete pro carp 3,60 m , 2,75 lbs din doua tronsoane. sunt in stare impecabila. pret 300 sau schimb scaun , senzori, rodpod. revin cu poze
dantamba scrie:dantamba scrie:vand 4 lansete pro carp 3,60 m , 2,75 lbs din doua tronsoane. sunt in stare impecabila. pret 300 sau schimb scaun , senzori, rodpod. revin cu poze
ia vezi daca sunt cormoran! eu cred ca stiu sa citesc ce scrie pe bat!alinuu scrie:Pe oameni ii intereseaza firma care produce lanseta, pentru ca model cu acelas nume au multe.
dantamba scrie:dantamba scrie:dantamba scrie:vand 4 lansete pro carp 3,60 m , 2,75 lbs din doua tronsoane. sunt in stare impecabila. pret 300 sau schimb scaun , senzori, rodpod. revin cu poze
- luckydany28
- membru activ
nu va mai certati, lansetele vad ca sunt Pokee Pro Carp.
- Allen Besnovich
- Veteran
dantamba scrie:dantamba scrie:dantamba scrie:vand 4 lansete pro carp 3,60 m , 2,75 lbs din doua tronsoane. sunt in stare impecabila. pret 300 sau schimb scaun , senzori, rodpod. revin cu poze