Cumpar capison textil cu fermoar protectie inele bolo
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- elefanthis
- senior
Cumpar capison textil cu fermoar protectie inele bolo
Cumpar capison (protectie) inele lanseta bolo Shimano Tehnium de ( 5 sau 6m) am dat dimensiunea ptr ca asta se potriveste pe bolo mea! Am un Shimano de 6m si capisonul textil cu fermoar de la ea se potriveste perfect la ceea ce am de 5m! Multumesc de intelegere! Nu e neaparat sa fie Shimano, dar ca dimensiune si calitate sa fie asemanatoare, cam cat un pachet de tigari de lata si 1.5 de lunga. 

- elefanthis
- senior
Re: Cumpar capison textil cu fermoar protectie inele bolo
Multumesc, se poate inchide!elefanthis scrie:Cumpar capison (protectie) inele lanseta bolo Shimano Tehnium de ( 5 sau 6m) am dat dimensiunea ptr ca asta se potriveste pe bolo mea! Am un Shimano de 6m si capisonul textil cu fermoar de la ea se potriveste perfect la ceea ce am de 5m! Multumesc de intelegere! Nu e neaparat sa fie Shimano, dar ca dimensiune si calitate sa fie asemanatoare, cam cat un pachet de tigari de lata si 1.5 de lunga.