CUMPAR SHIMANO ULTEGRA 14000XTB
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
CUMPAR SHIMANO ULTEGRA 14000XTB
Cumpar 4 buc. SHIMANO ULTEGRA 14000XTB, in stare foarte buna
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: CUMPAR SHIMANO ULTEGRA 14000XTB
cere mult pe ele
Eu cred ca pretul mai depinde si de starea produsul pe care-l vinzi. Ti-am explicat pe mp.
Acum am si poze in anunt in care se vede destul de bine ca e vorba de mulinete aproape noi.
Bine-nteles, esti liber sa cumperi de unde vrei.
Spor la cautare !
Acum am si poze in anunt in care se vede destul de bine ca e vorba de mulinete aproape noi.
Bine-nteles, esti liber sa cumperi de unde vrei.
Spor la cautare !

Ai dreptate din punctul tau de vedere, dar sa ceri pe ele cat pe niste BBLC -URI MODEL NOU , din 2012, e prea mult.
Cauta pe net si ai sa gasesti.......restul sunt vorbe.
Cauta pe net si ai sa gasesti.......restul sunt vorbe.
BBLC modelul nou costa 700lei sh iar dupa ultimele scumpiri peste scurt timp vor costa 1000lei sh !
La 600lei gasesti Medium Bairunner care crede-ma ca nu e tot una cu Big Baitrunner. La fel e si cu XTB. In veci nu se pot compara 5500 cu 14000, de aia difera si pretul. Scuze de off topic.
Sper sa gasesti ce iti doresti !

La 600lei gasesti Medium Bairunner care crede-ma ca nu e tot una cu Big Baitrunner. La fel e si cu XTB. In veci nu se pot compara 5500 cu 14000, de aia difera si pretul. Scuze de off topic.
Sper sa gasesti ce iti doresti !

Salut. Am fost la magazinul lu'peste din Iasi acum vreo sapt cu un prieten si patronul i-a facut o oferta de 780 Lei/ buc la set de 4 buc la SHIMANO ULTEGRA 14000XTB (Sunt 99% sigur k am auzit bine)