Cumpar 2 avertizori defecti
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cumpar 2 avertizori defecti
Cumpar 2 avertizori stricati,
sa aiba carcasa OK, sa nu fie sparta , piese lipsa etc,
sa aiba rotita cu magneti la locul ei
sa aiba butoane digitale, cel putin 2,
sa aiba buton (switch) ON/OFF
cel putin o gaura pentru LED
practic nu ma interseaza electronica din el, nici butoanele etc, ci doar carcasa sa fie prevazuta cu gauri pentru acestea.
pretul sa fie cat mai mic sau daca se poate schimb cu accesorii din topicurile mele.
practic nu ma interseaza electronica din el, nici butoanele etc, ci doar carcasa sa fie prevazuta cu gauri pentru acestea.
pretul sa fie cat mai mic sau daca se poate schimb cu accesorii din topicurile mele.
- cristian505ro
- Veteran
Re: Cumpar 2 avertizori defecti
mda, la astia le lipseste comutatorul ON/OFF dar intre timp mi-am dat seama ca nu mai am nevoie de acest buton.
Depinde ce pret cereti, cum am spus ma intereseaza sa fie fffff ieftini, de aceea am cerut sa fie defecti, nu ma intereseaza sa-i repar, imi trebuie doar 2 carcase in care sa dezvolt o electronica noua,
Depinde ce pret cereti, cum am spus ma intereseaza sa fie fffff ieftini, de aceea am cerut sa fie defecti, nu ma intereseaza sa-i repar, imi trebuie doar 2 carcase in care sa dezvolt o electronica noua,
- cristian505ro
- Veteran
da, dar este digital, vroiam ceva cu switch, ca in imagine,
desi eu pot face avertizorul sa nu necesite ON/OFF,

spuneti un pret, Sunt defecti? daca sunt functionali poate ii dati mai bine cuiva care ii va folosi ca atare
desi eu pot face avertizorul sa nu necesite ON/OFF,

spuneti un pret, Sunt defecti? daca sunt functionali poate ii dati mai bine cuiva care ii va folosi ca atare
- cristian505ro
- Veteran
vad ca le lipsesc filetele, in principiu am nevoie de toata mecanica, dar de pomana sunt buni, daca ma avantajeaza aceasta carcasa eventual le pun filete d ela altii. iti dau adresa mea pe PM, multumesc.
surubelele le-a folosit un prieten si urmatorul pas era sa le arunc..nu stiu cat de buni si cat de functionali sunt..nu te costa nimic
, doar drumul pana la posta

BogdanZ
ti-am trimis PM cu adresa mea, multumesc inca o data,
nu trebuie sa fie functionali, ma intereseaza doar elementele de carcasa,

nu trebuie sa fie functionali, ma intereseaza doar elementele de carcasa,

Multumesc,
valabildiccosmin scrie:Cumpar 2 avertizori stricati,