Moderator: Qnyx

Ne-ai tras tzeapa
si ne-ai facut sa dam zeci si sute de clickuri in incercarile noastre disperate
de a fii alaturi de tine si de finalistele acestui "minunat" CN
. Ne-am pregatit sa participam activ, alaturi de mentionatii tai invitati ce s-au remarcat prin absenta
, prin sms-uri, la realizarea unei transmisiuni de succes...dar, din pacate, ne-ai inselat asteptarile...asa ca te rog sa ne trimiti alt email prin care sa iti ceri scuze ca ne-ai tepuit
si ne-ai facut sa ne pierdem timpul stand cu ochii in pata neagra de pe ecran si urmarind rotitza aia alba care se invartea la infinit...si sa specifici daca ai de gand sa procedezi asa si maine.
Nu veni cu scuze ca a cazut Vodafonul ca nu tine...am verificat la ei la tehnic si nu au avut probleme azi pe BUH sau imprejurimi
. Vina iti apartine in totalitate pentru ca iar ai fost "pasare de noapte"
si nu ai fost prezent dis de dimineata pe "platou", sa faci zeci si sute de teste preliminare pentru ca transmisia tvnet-moca sa mearga bine "din prima". Nu intelegi ca tu esti un sacrificat pe altarul fericirii noastre?
si trebuie sa actionezi in acest spirit.. si doar pentru noi...ca doar d-aia te platim cu pretentiile noastre neascunse
.

florentiniuga scrie::))
Va multumesc pentru ca nu v-ati pierdut umorul.
florentiniuga scrie:Am facut ieri probe, azi-noapte probe, tot tacamul ..
!! Auzisem eu ceva zvonuri despre tine, dar nu credeam
.florentiniuga scrie:Noroc cu Orhei si Buhac ca m-au ajutat sa bag ...
..sau ei cu tacamurile..nu prea....
florentiniuga scrie: si daca mai aveti chef in seara asta va dau filmarile de azi, incepand de pe la ora 22 dar nu ma omorati ...
, si vrei sa te las pe maine ca sa te odihnesti dupa ce "tot tacamul" zi si noapte
iar noi ne-am belit (profesionist
) ochii in pata ta neagra, cu rotita alba-n mijloc
?
chestia asta...
.

Liviu Belu scrie:Salut,
Au aparut pe undeva filmarile de ieri?

alinuu scrie:Sper să se rezolve cât mai curând, să putem vedea si noi cei de acasa. .

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori