Moderator: florentiniuga

pescarusul scrie:..................dar ori se desfac in apa ori resping pesti......

pescarusul scrie:Fratilor impartasiti va rog si incepatorilor,o reteta de bulagari pt nadit,am realizat fel de fel de retete dupa mintea mea,dar ori se desfac in apa ori resping pesti multumesc anticipat

pescarusul scrie:Fratilor impartasiti va rog si incepatorilor,o reteta de bulagari pt nadit,am realizat fel de fel de retete dupa mintea mea,dar ori se desfac in apa ori resping pesti multumesc anticipat

mosharu scrie:pescarusul scrie:Fratilor impartasiti va rog si incepatorilor,o reteta de bulagari pt nadit,am realizat fel de fel de retete dupa mintea mea,dar ori se desfac in apa ori resping pesti multumesc anticipat
uite si aici: spartura de porumb + uruiala + pesmet din paine ( asta leaga foarte bine orice )
si vezi aici SI cum nadesti cu bulgari http://www.youtube.com/watch?v=OH_2mjTOK8Y

carpp80 scrie:pescarusul scrie:Fratilor impartasiti va rog si incepatorilor,o reteta de bulagari pt nadit,am realizat fel de fel de retete dupa mintea mea,dar ori se desfac in apa ori resping pesti multumesc anticipat
reteta proprie.
o mamaliga facuta din pasat
o mamaliga facuta din strot, faina de soia, seminte macinate,..... (se gaseste la tarabe in piete)
Preparare: se fac mamaligile cu o zi inainte, se lasa la racit pe un ziar, cand ajungi pe balta le faramitezi , adaugi o cutie porumb dulce, niste lapte de porumb si arome daca vrei,amestei cu parte lichida si pui nada benzar pana se leaga cat sa faci bile nici moi -nici tari atat cat sa pot fi aruncate.
Atept pareri sau inbunatatiri!

Dan Mitranescu scrie:carpp80 scrie:pescarusul scrie:Fratilor impartasiti va rog si incepatorilor,o reteta de bulagari pt nadit,am realizat fel de fel de retete dupa mintea mea,dar ori se desfac in apa ori resping pesti multumesc anticipat
reteta proprie.
o mamaliga facuta din pasat
o mamaliga facuta din strot, faina de soia, seminte macinate,..... (se gaseste la tarabe in piete)
Preparare: se fac mamaligile cu o zi inainte, se lasa la racit pe un ziar, cand ajungi pe balta le faramitezi , adaugi o cutie porumb dulce, niste lapte de porumb si arome daca vrei,amestei cu parte lichida si pui nada benzar pana se leaga cat sa faci bile nici moi -nici tari atat cat sa pot fi aruncate.
Atept pareri sau inbunatatiri!
Sunt situatii in care bulgarii trebuie sa se desfaca si situatii in care nu .
Este cel mai important criteriu legat de nadire !Chiar mai important decat calitatea nadei !
!
Madalin007 scrie:
Poate ne spuneti si noua care sunt acele situatii!

Dan Mitranescu scrie:Madalin007 scrie:
Poate ne spuneti si noua care sunt acele situatii!
Aceste situatii ,domnul Madalin , sunt :![]()
Situatia A
Situatia B
Situatia C si
Situatia X
Aceasta din urma pot sa o explic in amanunt si se refera la faptul in care pescarii de pe malul opus comenteaza prea mult. In aceasta situatie bulgarii trebuie sa fie amestecati cu pamant , sa fie de maxim 50mm si sa fie foarte tari .![]()
.............pt. apa calda ce pamant recomanzi
?

.................
...si daca mai are si albitura daia si fitofag e nasol iar, ca sa sti cum sa faci bulgaru sa sa dispereze sau sa nu sa disperzese ?
mie mi sa sparge
,la impact si dupa aia ales bules ca sa da novacu n barci ,da ce ie mai mari boabe cade mai bine pa namol decat daca era tare bulagu ca sa infigea in suprastrat si nul mai gasea crapu nici daca sa sfatuia cu mama omida unde sa caute mangeala !

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori