Salut colegi de suferinta,
Vad mai multe site-uri cu subiecte legate de pescuit,balti,taxe etc.Marea majoritate a baltilor laudate sunt "trucaje" ale administratorilor acestora sau impresii de pescuit ale unor "pescari" cu 2 undite care omit sa spuna ca au pescuit la pluta(nu am nimic cu ei).Sunt laudate si paralaudate dar cand ajungi acolo iti dai seama
ca "ai pus botul".
Credeti ca este posibil sa spunem adevarul ,sa ne ajutam intre noi,pentru ca in momentul acesta suntem in razboi cu acesti administratori de balti care cred ca se pot imbogatii intr-un an maxim doi de la achizitionarea unei locatii pe termen de 10,20,sau 50 de ani.
Sunt un pescar de crap,recunosc,si am curajul sa spun ca trofeele mi le adjudec.Stiti de ce? O partida de pescuit ma costa minim 200 lei(boilles,mixuri,boabe,benzina si o taxa de 50 lei).Cu cat creste taxa si ruta cu atat costul se ridica ajungand pana la 400 lei in 24 de ore.Nu sunt magnat,nici vreun patron ci un angajat cu un salariu echilibrat.
In momentul cand nu prinzi nimic ,si platesti taxe de taxe cateodata cat un mic salariu,nici un administrator nu vine sa-ti dea un ciortan drept consolare.
De ce sa-l eliberez? De ce noi(pescarii) trebuie sa fim primii care sa faca pasul.Noi platim,ei incaseaza.Ei ar trebui sa faca lucrul care sa te determine sa-ti revizuiesti atitudinea.Ei nu sunt fair cu noi si stiti cu toti de ce("misca apa" ,da mancare,baga azot,pastilute,etc)
De aceea va cer,daca imi permiteti,pescari de crap sa ne ajutam.Fiecare partida sa fie asternuta cu exactitate pe toate site-urile de profil,poate ii vom descuraja sa mai practice ,dati-mi voie sa o numesc inselatorie.
Daca am lezat vreun orgoliu de pescar "sportiv" imi cer scuze.
Cu totii trebuie sa luam masuri,fiecare cum poate,pentru a evita acele batai de joc.
Multumesc in speranta ca ma auziti