@MaxDesign
@Bragau Laurentiu
@oneata cristian
@dragos2710
@suyram231
@AdyGC
..........................
Bine ati venit printre noi !
Va doresc navigare placuta pe acest forum si mult fir intins !

. Din primavara asta pot spune ca sunt pescar de crap. Mi s-a tras de la o partida pe Moara Vlasiei unde am prins cel mai mare peste din viata mea, 3,5 kg
 . Din primavara asta pot spune ca sunt pescar de crap. Mi s-a tras de la o partida pe Moara Vlasiei unde am prins cel mai mare peste din viata mea, 3,5 kg  . De atunci nu se mai intelege nimeni cu mine si intr-o sapt. deja bagasem in scule si echipament cel putin 25 mil. Imi place demersul  "info pescar", atat emisiunea, cat si acest forum de unde am invatat multe lucruri despre pescuitul crapului.
. De atunci nu se mai intelege nimeni cu mine si intr-o sapt. deja bagasem in scule si echipament cel putin 25 mil. Imi place demersul  "info pescar", atat emisiunea, cat si acest forum de unde am invatat multe lucruri despre pescuitul crapului.  

)...
  )...
 .
 . .ma bucur ca fac parte dintre membrii acestui forum si am convingerea ca imi voi imbogatii cunostintele despre arta pescuitului la crap discutand cu membrii acestui forum..in rest fir intins la toata lumea
 .ma bucur ca fac parte dintre membrii acestui forum si am convingerea ca imi voi imbogatii cunostintele despre arta pescuitului la crap discutand cu membrii acestui forum..in rest fir intins la toata lumea

si sa am privilegiul sa il insotesc macar ca runner pe George Alexandru la un concurs
 si sa am privilegiul sa il insotesc macar ca runner pe George Alexandru la un concurs
 iubesc dunarea la fel ca nevasta
  iubesc dunarea la fel ca nevasta  fir intins la toti pescari de dunare
 fir intins la toti pescari de dunare