Moderator: florentiniuga

echipa Thomas Nicolae.s-au inscris ultimii la acest concurs.
 echipa Thomas Nicolae.s-au inscris ultimii la acest concurs. acum sunt pe primul loc .concursul se incheie peste 12 ore.
 acum sunt pe primul loc .concursul se incheie peste 12 ore.

..
 ..

Nea Cristi , paginile 3 si 4 au destule fotografii facute cu aparatul meu. Asa ranit cum este el ,l-am folosit in orb si-am reusit cateva cadre !cristian505ro scrie:dan _city_center scrie:multumim arbitrilor.
Da , le multumim si pentru faptul ca si seara veneau si ne prezentau clasamentul general. Ii salut pe toti pe aceasta cale si in mod special pe cel mai mare fotograf ( de ceva vreme fara camera!) din Calarasi, George Iorga ! Hai George, fa ceva cu camera si revin-o cu pozele tale... Uite te ajut eu un pic, da' nu prind unghiurile tale, nu am talentul tau :

Georgele, crede-ma le-am vazut si eram convins ca e mana ta! Acum mi-ai confirmat, bravo! Ne vedem la urmatorul cantar!gor965 scrie: Nea Cristi , paginile 3 si 4 au destule fotografii facute cu aparatul meu. Asa ranit cum este el ,l-am folosit in orb si-am reusit cateva cadre !
Urmatorul cantar e Marti la ora 18 ...la Tancabesti !cristian505ro scrie:Georgele, crede-ma le-am vazut si eram convins ca e mana ta! Acum mi-ai confirmat, bravo! Ne vedem la urmatorul cantar!gor965 scrie: Nea Cristi , paginile 3 si 4 au destule fotografii facute cu aparatul meu. Asa ranit cum este el ,l-am folosit in orb si-am reusit cateva cadre !
 ...iar Nikon-ul va lua o pauza ,sa vedem cu se vad  Lumix sau Cybershot !
 ...iar Nikon-ul va lua o pauza ,sa vedem cu se vad  Lumix sau Cybershot ! 

gor965 scrie: Urmatorul cantar e Marti la ora 18 ...la Tancabesti !...iar Nikon-ul va lua o pauza ,sa vedem cu se vad Lumix sau Cybershot !
p.s
mai am cateva poze de la acest concurs, dar le urc maine !

se va gasi o solutie...pentru absolut toti concurentii .sector separat sau nu mai bagam locurile in concurs.xdocx scrie:Dar GARDUL, ce facem cu GARDUL?