a trebuit sa vin ...altfel lucrurile ar fi scapat de sub control
stia mama ca tata nu trebuie scapat din ochi
in drum spre podium.... echipa Thomas Nicolae.s-au inscris ultimii la acest concurs.
au avut si dupa extragerea ordinii ultimul bilet si au tras... ceea ce a mai ramas
in urna....
standul 25.ultimul acum sunt pe primul loc .concursul se incheie peste 12 ore.
nada.saculeti.prezentare.standul 24.Cezar Radu si Dragos Anutei
vizitatori in standuri.si un ciine de 2000E
miine reteta succesului la standul 17.Ionut Nistor.
LOc 1 - Nicolae Thomas + Mihai Balan
LOC 2 - George Slave + Cristi Dragne
LOC 3 - Vali Voicu + Denis Pafoni
LOC 4 - Claudiu Costache + Alex Matea
LOC 5 - Cerzar Radu + Dragos Anutei
LOC 6 - Cristi Ionita + Andrei Ionita
Premiu Fair Play - Gabi Calin + Andrei George
Captura competitiei - Bora Burak + Razvan Ulmeanu
Felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor! In mod special lui Dan City, am fost anul acesta la 2 concursuri la care a fost organizator si voi mai veni si la altele! Il salut pe aceasta cale si pe partenerul meu, Claudiu Avram cu care am facut echipa foarte buna, desi a debutat cu o temperatura de 37.6, nici nu s-a simtit. Desi am ocupat un loc pe coada, 18, consider ca a fost un concurs reusit si frumos. Salut pe colegii nostrii de ponton ( stand 1-Buhac!, debarcader), masinaria de razboi formata din: Vali Taxi si Denis Pafoni, care in a 2-a noapte nu au inchis un ochi si au prins 102 kg. aprox., intre 2 cantare, sarind de pe locul 7 pe 3. Toata stima!
A fost greu sa le facem fata, mai ales ca in fata noastra era mult namol, iar la nada noi am fost mai subtiri. Ce am prins mai rasarit : 4-6 kg., a fost la snowman.
Ma bucur si pentru faptul ca Adina si Tibi Manascu( carora le transmit salutari), au reusit sa puncteze frumos pe final dintr-un loc cam.... fara peste.
Imi cer scuze ca nu am ramas la festivitate, am avut o obligatie care a aparut in ultimul moment.
Da , le multumim si pentru faptul ca si seara veneau si ne prezentau clasamentul general. Ii salut pe toti pe aceasta cale si in mod special pe cel mai mare fotograf ( de ceva vreme fara camera!) din Calarasi, George Iorga ! Hai George, fa ceva cu camera si revin-o cu pozele tale... Uite te ajut eu un pic, da' nu prind unghiurile tale, nu am talentul tau :
Da , le multumim si pentru faptul ca si seara veneau si ne prezentau clasamentul general. Ii salut pe toti pe aceasta cale si in mod special pe cel mai mare fotograf ( de ceva vreme fara camera!) din Calarasi, George Iorga ! Hai George, fa ceva cu camera si revin-o cu pozele tale... Uite te ajut eu un pic, da' nu prind unghiurile tale, nu am talentul tau :
Nea Cristi , paginile 3 si 4 au destule fotografii facute cu aparatul meu. Asa ranit cum este el ,l-am folosit in orb si-am reusit cateva cadre !
gor965 scrie:
Nea Cristi , paginile 3 si 4 au destule fotografii facute cu aparatul meu. Asa ranit cum este el ,l-am folosit in orb si-am reusit cateva cadre !
Georgele, crede-ma le-am vazut si eram convins ca e mana ta! Acum mi-ai confirmat, bravo! Ne vedem la urmatorul cantar!
gor965 scrie:
Georgele, crede-ma le-am vazut si eram convins ca e mana ta! Acum mi-ai confirmat, bravo! Ne vedem la urmatorul cantar!
Urmatorul cantar e Marti la ora 18 ...la Tancabesti ! ...iar Nikon-ul va lua o pauza ,sa vedem cu se vad Lumix sau Cybershot !
p.s
mai am cateva poze de la acest concurs, dar le urc maine !
gor965 scrie:
Urmatorul cantar e Marti la ora 18 ...la Tancabesti ! ...iar Nikon-ul va lua o pauza ,sa vedem cu se vad Lumix sau Cybershot !
p.s
mai am cateva poze de la acest concurs, dar le urc maine !
Ok, deci asteptam poze Georgele ! La tine aparatul conteaza mai putin, ...ai ochi si mana ! Sper sa ne intalnim cat mai des!