Locurile de pescuit sunt foarte stramte, si cu foarte mare vegetetie. Se prind capturi extrem de mari: 10-39 de kg .Se pescuieste cu niste plumbi de 120-150 de g., deoarece curentiii sunt foarte puternici !
Nu se poate nadi !!!!!!!
Am folosit pe firul de par boilesuri cu diferite arome!
Mananca cel mai bine dimineata!
O REGULA FOARTE IMPORTANTA ESTE:
DACA AI PRINS UN SOMN SI NU IL VEI LUA ACASA TREBUIE SA IL LASI PE MAL.
DAR IN PRIMUL RAND TREBUIE SA AI PERMIS !
Cam atat am avut de spus .Pentru alte informatii puteti sa-mi scrieti. Va multumesc !

Insa cu o saptamana inainte ,niste nemti au luat trei somni de peste  2 m! La peste viu ,din barca. Acum umblau somnii prin padure! Insa le-a placut si o sa mai mearga.Eu le-am spus ca sezonul e destul de riscant.Cica nu au fost chiar in Delta ca acolo e plin de unguri care baga plasele,fileteaza somnii si vand fileurile in Austria...Si totusi cica nu-s romani !
  Insa cu o saptamana inainte ,niste nemti au luat trei somni de peste  2 m! La peste viu ,din barca. Acum umblau somnii prin padure! Insa le-a placut si o sa mai mearga.Eu le-am spus ca sezonul e destul de riscant.Cica nu au fost chiar in Delta ca acolo e plin de unguri care baga plasele,fileteaza somnii si vand fileurile in Austria...Si totusi cica nu-s romani ! Asta dupa ce in iunie anul trecut ,tot pe zona aia ,am  avut trei rupturi la rand...In toamna am dat  cu textile de 50-60 lbs si deocamdata e ok.
  Asta dupa ce in iunie anul trecut ,tot pe zona aia ,am  avut trei rupturi la rand...In toamna am dat  cu textile de 50-60 lbs si deocamdata e ok.