Referitor la pretul de anul trecut, erau 145lei aici la mine la magazin, cele de 3,90. Varianta de 3,60 era 120ron la reducere. Oricum, in 220 lei sunt alte alternative mai avantajoase.
Cumpar Shimano Alivio CX 12' 3lb 2 buc
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Allen Besnovich
- Veteran

Re: Cumpar Shimano Alivio CX 12' 3lb 2 buc
Salut pharaoh
Tu ai modelul BX? Eu de cand am vazut la tine, vreau sa-mi fac un set de 2 dar nu stiam ca tu ai modelul bx, aveam impresia ca este cx.
Referitor la pretul de anul trecut, erau 145lei aici la mine la magazin, cele de 3,90. Varianta de 3,60 era 120ron la reducere. Oricum, in 220 lei sunt alte alternative mai avantajoase.
C.S. OLTENIA FISHING
Re: Cumpar Shimano Alivio CX 12' 3lb 2 buc
Am si Cx si Bx . Bx-urile mi se par sub Cx. Nu mai sunt preturile de anul trecut.
I Fish. Therefore I am.