Vand 10 bonuri Halceni, jud.Iasi si juvelnic 4 m-folosit
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 10 bonuri Halceni, jud.Iasi si juvelnic 4 m-folosit
Vand 10 bonuri (50 RON-val.nom) pentru lacul Halceni, jud.Iasi- valabilitate 2011. Bonurile au fost castigate in urma concursului care a avut loc in perioada 29-30 aprilie 2011. pret pachet 400 RON
Vand juvelnic, in stare foarte buna, folosit 1 an (in iulie), 4 m, din plasa fina, rezistenta, prevazut cu inele solide si sistem de prindere- 60 RON
Juvelnicul a fost achizitionat anul trecut in iulie, inainte de a pleca in Delta la pretul de 120 RON, din Iasi. Motivul vanzării: am fost sfatuit prost sa il achizitionez! nu merg atat de des la pescuit si cel mai important...nu am capturi foarte mari.
Vand juvelnic, in stare foarte buna, folosit 1 an (in iulie), 4 m, din plasa fina, rezistenta, prevazut cu inele solide si sistem de prindere- 60 RON
Juvelnicul a fost achizitionat anul trecut in iulie, inainte de a pleca in Delta la pretul de 120 RON, din Iasi. Motivul vanzării: am fost sfatuit prost sa il achizitionez! nu merg atat de des la pescuit si cel mai important...nu am capturi foarte mari.
Re: Vand 10 bonuri Halceni, jud.Iasi si juvelnic 4 m-folosit
350 RON- 10 bonuri!!
50 RON- juvelnic .
50 RON- juvelnic .
300 RON- 10 bonuri!!
50 RON- juvelnic .
50 RON- juvelnic .
salut, poti pune cateva poze, de aproape, una cu eticheta (banuiesc ca are), una cu fundul juvelnicului, si una facuta la unul din inele, pe ym florin_shopy?
scuze pentru intarziere. Adaug pozele care mi le-ai cerut.
merci, din cate vad inelele nu sunt rigide, imi trebuie unul pt crapi/somni, cat mai solid, ca va sta cate o saptamana in apa... spor la vanzare!
cred ca nu ai vazut foarte bine!...si imi pare rau ca am remarca asta! Inelele sunt foarte rigide. Din cauza ca sunt cusute foarte bine, nu am putut sa le fac poze. Sunt groase si foarte rezistente. Si ca idee, captura rezista macar 4-5 zile in juvelnic. O sa incerc sa iti fac o poza la inelul principal.
din poza cu fundul juvelnicului nu imi pare prea rigid inelul! iar faptul ca nu e intarit acolo probabil nu e conceput pentru capturi mari... ma gandesc, na, eu am unul de 3 m dar are fundul intarit si pare mai solid... e greu din pozele alea sa-mi dau seama...
iti inteleg nedumerire. Vreau doar sa mai completez ca acest juvelnic a fost comun pentru 3 pescari (cat de cat experimentati) pentru o perioada de 5 zile in delta in 2010. A avut in el, o cantitate de aproximativ 20 kg. Si au tinut pana in ultima zi! Iti urez multa succes in ceea ce cauti.
250 RON-10 partide de pescuit lac Halceni (Vladeni) , jud.Iasi
200 RON-10 bonuri-10 partide de pescuit lac Halceni (Vladeni) , jud.Iasi
Se poate inchide! Multumesc pentru gazduire!