vand mulinete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand mulinete
salut tuturor, vand o mulineta energoteam xxl feeder gulp 5000, nou nout,la super pret, o mulineta viva carp runner 3500 - 90 ron +taxe postale,astept oferte pe pm, sau tel. 0744832026, poze daca vreti trimit pe pm sau e-mail .
Re: vand mulinete
Despre mulineta asta e vorba si merita cu prisosinta toti banii !!! Este una din mulinetele adevarate la bani relativ putini !!! Spor la vanzare si fir intins !!!

mulineta energoteam rezervata
mulineta feeder gulp merge la bacau, ramane viva carp runner 80 ron + transport.
se adauga un shimano catana 2500 FA in stare de functionare exceptionala dar cu urme externe de folosinta, cei interesati ma pot contacta pe mp, e-mail : magyarrobert@ymail.com, magyar-robert@freemail.hu sau tel 0744832026.
poze
,

80 ron + transport.
valabil
40 ron in bucuresti
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
m-am gandit sa nici nu raspund , primesc mai mult daca-l vind pe bucati, a da , nu e a mea.
ai dreptate...eu am spus cat ofer
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
da, dar mi s-a parut ca esti impertinent, avand in vedere despre ce mulineta e vorba.
scuze pentru impresie, dar nu asa a fost intentia
iti accept scuzele, probabil ai vrut sa faci o afacere buna, numai bine si fir intins.