Vand trei bucati senzori FL cu tot cu baterii si picheti reglabili. Sunt folositi de 5-6 ori, nu a plouat pe ei.
Pret 20 lei bucata cu tot cu pichet sau 50 lei toti trei. Pretul este fix.
Vand trei senzori FL
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Siledoctorul
- senior
- Siledoctorul
- senior
Re: Vand trei senzori FL
Au plecat in Hunedoara la dannutz_1971
- dannutz_1971
- membru activ
Asteptam sa vina,caci trenurile in Romania au mare intarziere. Asa ca.....avem ce astepta.
un pescar modest !
- Siledoctorul
- senior
Ti-au sosit?
am o mare rugaminte.Cum se creeaza atasamantele//Am de vanzare niste lansete si nu stiu cum sa incarc pozele Multumesc anticipat si fir intins
http://www.infopescar.tv/forum/citeste- ... t3622.htmlBODO 70 scrie:am o mare rugaminte.Cum se creeaza atasamantele//Am de vanzare niste lansete si nu stiu cum sa incarc pozele Multumesc anticipat si fir intins
- dannutz_1971
- membru activ
Inca nu au venit,dar sper ca saptamana urmatoare sa-mi vina.Abia astept postasul sa-mi bata de trei ori in usa.Siledoctorul scrie:Ti-au sosit?
Asa cum am mai vb.trenurile noastre .......au inca intarziere.Degeaba l-au schimbat ei pe ministrul transporturilor.
PS. O sa dau un semn atunci cand i-mi ajung. Stima

un pescar modest !