am 3 okuma powerliner 865, doua cumparate in decembrie 2008, una in ianuarie 2010. se vand cu tamburii de rezerva plini cu gamakatsu g-line de 0,35, nefolosit, fara buraj, cu inaintas mono de 0,4 transparent
mulinetele sunt in stare foarte buna, transportate si pastrate in huse d ematerial textil, curatate si gresate anual. anul trecut au facut 4 partide, anul asta doar una, toate de cate o zi si o noapte
pret 400 de lei
mai am o barca ruseasca, din cauciuc panzat, de 2,30 metri. o am din iarna, de la un tovaras care nu o mai folosea (are ceva mai bun). barca e in stare buna, nu are intepaturi sau petice. are vasle din lemn si pompa (cu fortunul reparat, dar merge bine). i-am improvizat o podina rigida pentru un plus de stabilitate.
vroiam sa o folosesc la plantat, dar am din ce in ce mai putin timp si bani pentru pescuit nu vreau sa o tin sa se deterioreze
pret 300 de lei
marian_popescu23@yahoo.com, 0762.210.293
revin diseara cu fotografii
okuma powerliner 865 si barca ruseasca ieftina
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- marian_popescu
- Veteran
okuma powerliner 865 si barca ruseasca ieftina
Fishing is life. The rest...just details
- marian_popescu
- Veteran
Re: okuma powerliner 865 si barca ruseasca ieftina
mulinetele rezervate
dar pana nu pleaca spre destinatar... mai vb.
dar pana nu pleaca spre destinatar... mai vb.
- marian_popescu
- Veteran
mulinetele s-au dat
iata cateva fotografii cu barca. pretul este fix. imi pare rau ca o dau, dar... asta e, or veni si vremuri mai bune
iata cateva fotografii cu barca. pretul este fix. imi pare rau ca o dau, dar... asta e, or veni si vremuri mai bune
- krystallboy
- utilizator
Sunt interesat de barca gonflabila, care este ultimul pret cu tot cu transport inclus? Sunt din Craiova, astept raspuns!
Nu beti apa!!! Pestii fac sex in ea!!!
- marian_popescu
- Veteran
pretul este de bun simt...si e fix. in banii astia nu mai gasiti decat gogosi din alea de supermarket
maine vin doua persoane interesate, luni s-a anuntat altcineva ca vrea sa o vada. mi-au mai cerut-o cativa tovarasi de suferinta, dar sunt prea departe si nu au drum prea curand prin zona Ploiestiului
primul venit, primul servit.
sa zicem ca, daca nu reusesc sa o dau pana prea curand, suport eu transportul
maine vin doua persoane interesate, luni s-a anuntat altcineva ca vrea sa o vada. mi-au mai cerut-o cativa tovarasi de suferinta, dar sunt prea departe si nu au drum prea curand prin zona Ploiestiului
primul venit, primul servit.
sa zicem ca, daca nu reusesc sa o dau pana prea curand, suport eu transportul
- marian_popescu
- Veteran
am umflat barca marti seara, in seara asta inca era umflata destul de bine. deci fara probleme cu supapele sau porii.
maine astept musterii. daca nu, luni. si daca nici atunci nu...o trimit prin curier
maine astept musterii. daca nu, luni. si daca nici atunci nu...o trimit prin curier
- marian_popescu
- Veteran
primul venit, primul servit
s-a dat si barca
multumesc de gazduire, se poate inchide
s-a dat si barca
multumesc de gazduire, se poate inchide