Maruntisuri ieftine.

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
gherry
senior
senior

Maruntisuri ieftine.

Mesaj de gherry » 17 Iun 2011, 20:57

Vand juvelnic de competitie Energoteam, 4m, 8 inele, la cercul de plecare are un pichet tot de la energo pentru o mai buna rezistenta, mai are si un plumb legat de fund pentru a sta scufundat in apa. Arata si se comporta excelent, nu are defecte de gen rupturi sau agaturi etc etc.
Bonus mai adaug un sac ecologic pentru pastrarea crapului de aproximativ 120 x 70 cm.
Pretul pentru amandoua este de 50 de lei.

Lanseta noname de 3,6m, 20 - 40 grame, 6 inele din care unul culisabil pe ultimul tronson. Se preteaza pentru pescuitul la plumbisor, pluta, finut..
Bonus la lanseta se adauga: cracane, plute de stiuca, ace, si ce voi mai gasi prin trusa de nu folosesc.
Pretul la lanseta plus bonusuri este 35 de lei.

Niste poze reale:

http://imageshack.us/photo/my-images/88/dsc05159y.jpg/

Pentru cine le ia pe toate platesc eu transportul prin posta.

Alte informatii MP, haprianionel@yahoo.com sau 0766639185.

gherry
senior
senior

Re: Maruntisuri ieftine.

Mesaj de gherry » 18 Iun 2011, 11:26

Se mai adauga o bologneza Lineaeffe Always, 5m, 117cm inchisa, 5 sectiuni, greutate 400 grame, actiune 5 - 20 grame.
Este ca noua, a fost pescuita de cateva ori dupa ce am cumparat-o intr-o tentativa de a pescuii la scobar. Sta degeaba in dulap si poate cineva are nevoie de ea :) Este excelenta pentru pescuit la pluta si pe rauri si pe balta si oriunde. Are inelele un pic mai largi ( motiv pentru care am si cumparat-o) lucru ce ii permite lanseuri foarte lungi chiar si cu o greutate minima.
Pretul este de 40 de lei.

Cine le cumpara pe toate. 110 lei si platesc si transportul prin posta.

Si o poza:
http://imageshack.us/photo/my-images/101/bologneza.jpg/

xeno13
senior
senior

Mesaj de xeno13 » 18 Iun 2011, 18:06

de unde esti?
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 18 Iun 2011, 19:26

gherry scrie:Se mai adauga o bologneza Lineaeffe Always, 5m, 117cm inchisa, 5 sectiuni, greutate 400 grame, actiune 5 - 20 grame.
Este ca noua, a fost pescuita de cateva ori dupa ce am cumparat-o intr-o tentativa de a pescuii la scobar. Sta degeaba in dulap si poate cineva are nevoie de ea :) Este excelenta pentru pescuit la pluta si pe rauri si pe balta si oriunde. Are inelele un pic mai largi ( motiv pentru care am si cumparat-o) lucru ce ii permite lanseuri foarte lungi chiar si cu o greutate minima.
Pretul este de 40 de lei.

Cine le cumpara pe toate. 110 lei si platesc si transportul prin posta.

Si o poza:
http://imageshack.us/photo/my-images/101/bologneza.jpg/
Boloneza ti-o iau eu. Spune-mi te rog cum procedam?
....restul e folclor ca istorie n-are cum.

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 18 Iun 2011, 20:41

1 - Sunt din Sebes Alba
2 - Juvelnicul sa vandut
3 - Pentru bologneza lasati-mi adresa dumneavoastra pe privat si vo trimit Luni prin posta. Sau macar dati-mi un telefon ca sa o rezerv ca a mai intrebat cineva de ea.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 18 Iun 2011, 21:52

Am luat altceva intre timp. Multumesc. Te sfatuiesc sa nu trimiti prin posta lansete ca ori tu ori cel ce o asteapta, veti putea avea surprize. Apelati in ultima instanta la un serviciu de curierat.

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 18 Iun 2011, 22:01

Se pot trimite fara nici o problema lansete prin posta, toata treaba constand in ambalare. Daca se trimite in tub rigid si invelita in ceva burete sau mai stiu eu ce nu are ce sa pateasca. Adevarat ca si eu am patit sa primesc lanseta cu inel distrus dar numai din vina celui care mi-a trimis-o. Oricum la o lanseta de 40 de lei nu s-ar merita sa mai platim 30 de lei transport prin curier.. la una mai scumpa poate.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 18 Iun 2011, 22:38

gherry scrie:Se pot trimite fara nici o problema lansete prin posta, toata treaba constand in ambalare. Daca se trimite in tub rigid si invelita in ceva burete sau mai stiu eu ce nu are ce sa pateasca. Adevarat ca si eu am patit sa primesc lanseta cu inel distrus dar numai din vina celui care mi-a trimis-o. Oricum la o lanseta de 40 de lei nu s-ar merita sa mai platim 30 de lei transport prin curier.. la una mai scumpa poate.
Si asta e adevarat. Am luat batul ala de fedeer de pe forum si s-a pus problema la fel. Sper sa ajunga intreg la mine sa ma pot bucura de el.
Succes la vanzare!

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 20 Iun 2011, 16:30

Lanseta noname de 3,6m, 20 - 40 grame, 6 inele din care unul culisabil pe ultimul tronson. Se preteaza pentru pescuitul la plumbisor, pluta, finut..
Bonus la lanseta se adauga: cracane, plute, o rola de fir de 0,14 .

Bologneza Lineaeffe Always, 5m, 117cm inchisa, 5 sectiuni, greutate 400 grame, actiune 5 - 20 grame.
Este ca noua, a fost pescuita de cateva ori dupa ce am cumparat-o intr-o tentativa de a pescuii la scobar. Sta degeaba in dulap si poate cineva are nevoie de ea Este excelenta pentru pescuit la pluta si pe rauri si pe balta si oriunde. Are inelele un pic mai largi ( motiv pentru care am si cumparat-o) lucru ce ii permite lanseuri foarte lungi chiar si cu o greutate minima.

Aici niste poze reale:

vand lansete si bonus

Pretul pentru toate este de 80 de lei.

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 22 Iun 2011, 21:38

Lanseta bologneza ca noua, lanseta de pluta in stare buna, 2 cracane, 6 plute, si mai adaug bonus un juvelnic din material textil Eneroteam si plates si transportul prin posta. Toate cu 80 de lei. Valoarea lor este in jur de 170 de lei si eu le dau cu 80 cu transport cu tot. Numa ca sa fie bine.. :)
niste poze: poze scule

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 23 Iun 2011, 21:36

Accept orice fel de oferte, dau si la schimb cu accesorii de match, feeder, spinning.

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 26 Iun 2011, 10:04

Bologneza Lineaeffe ca noua, lanseta de pluta 3,6m, 4 plute mari si doua mici, 2 cracane, o rola de fir pentru inaintas de 0,14 si un juvelnic energoteam. 70 ron

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 28 Iun 2011, 09:06

Se dau si separat ..

gherry
senior
senior

Mesaj de gherry » 28 Iun 2011, 22:33

Rog un moderator sa inchida ! Multumesc.

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”