Vand Feeder & Bolo.

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
gherry
senior
senior

Vand Feeder & Bolo.

Mesaj de gherry » 04 Iul 2011, 16:00

Vand lanseta Eneroteam Rubin Feeder, lungime 3,6m, actiune medium, sec. 3+2, carbon IM7 la care se adauga ca bonus o lanseta de pluta, 3,6m, 20 - 40g greutate 390g, 4 sectiuni, 6 inele din care ultimul culisabil pe tronsonul de varf. Pretul pentru amandoua este de 120 de lei.

Bologneza Lineaeffe Always 5005, lungime5m, lungime inchisa 117cm, 5 sectiuni, greutate 400 grame. Se adauga bonus o varga Hercules de 4m, 4 sectiuni, actiune 5 - 15 grame. Pretul pentru amandoua este de 40 de lei.

Pentru cine le cumpara pe toate platesc eu transportul prin posta si mai adaug la pachet : doua juvelnice unul din plasa metalica si unul textil, niste plute, fire etc etc.

Mai multe informatii : MP sau haprianionel@yahoo.com sau 0766639185.

poze aici

yo_yon
Veteran
Veteran

Re: Vand Feeder & Bolo.

Mesaj de yo_yon » 04 Iul 2011, 18:13

gherry scrie:
Este vorba de primul inel de langa mufare.. ca sa-l schimb trebuie matisat si o sa se observe .. si mai e o chestie care nu stiu daca e greseala sau asa trebuie sa fie. La mufarea varfului cu tronsonul de care va spuneam, cand le mufez varful nu sta in aliniere cu restul lansetei ci e stramb catre exterior si nu e stramb varful sau tronsonul ci doar gaura acolo la imbinare.. e un defect care nu influenteaza in nici un fel pescuitul dar ma deranjaza pe mine la ochi.
Ideal ar fi sa gasesc un tronson si sa-l schimb. Oare nu as putea sa comand de undeva numai bucata asta noua ?

Despre lanseta asta de mai sus este vorba ??

gherry
senior
senior

Re: Vand Feeder & Bolo.

Mesaj de gherry » 04 Iul 2011, 20:48

Cu lanseta asta de mai sus nu am mai facut nimic .. am tot incercat sa-i cumpar tronsonul respectiv si cei de la energo ma tot amana .. ca nu au in depozit momentan dar o sa apara . O folosesc la pluta. Deci NU nu este vorba de lanseta aia cu defecte.

Sau vandut ! Se poate inchide ! Multumesc .

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”