Vand chestii
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand chestii
1. JRC Extreme Bedchairs (varf de gama) caracteristici:
- doua buzunare laterale pentru: portofel, telefonul mobil, statie, etc.
- stabilitate marita - 6 picioare prevazute cu sistem de blocare,
- saltea atasabila cu 3 benzi de arici,
- lungile 217 cm, latime 92 cm.
- sistem de inaltare a picioarelor si reglare in functie de denivelarile solului.
Patul este extrem de confortabil, este adus din Anglia in luna mai si a fost scos de doua ori pe balta - practic este nou si se livreaza cu husa pentru salteaua atasabila patului.
Pret: 750
2. Trusa dipuri JRC cu 6 borcane - pret: 45,
3. Mulineta Tica Sportera folosita de doua ori, de un an si jumatate sta pe dreapta, pret: 110
4. Doua valigete pentru avertizori, una de 4+statie sau 5 avertizori - pret: 40, a doua valigeta este pentru 4 avertizori de dimensiune mica gen Fox M - pret 25
5. Umbrela Absolute Carp, diametru 2.50, prevazuta cu sistem de inclinare si perete lateral atasabil cu fermoar + picheti de fixare pe pamant.
Pret 130 Ron
Rog: MP sau tel.0722235869.
- doua buzunare laterale pentru: portofel, telefonul mobil, statie, etc.
- stabilitate marita - 6 picioare prevazute cu sistem de blocare,
- saltea atasabila cu 3 benzi de arici,
- lungile 217 cm, latime 92 cm.
- sistem de inaltare a picioarelor si reglare in functie de denivelarile solului.
Patul este extrem de confortabil, este adus din Anglia in luna mai si a fost scos de doua ori pe balta - practic este nou si se livreaza cu husa pentru salteaua atasabila patului.
Pret: 750
2. Trusa dipuri JRC cu 6 borcane - pret: 45,
3. Mulineta Tica Sportera folosita de doua ori, de un an si jumatate sta pe dreapta, pret: 110
4. Doua valigete pentru avertizori, una de 4+statie sau 5 avertizori - pret: 40, a doua valigeta este pentru 4 avertizori de dimensiune mica gen Fox M - pret 25
5. Umbrela Absolute Carp, diametru 2.50, prevazuta cu sistem de inclinare si perete lateral atasabil cu fermoar + picheti de fixare pe pamant.
Pret 130 Ron
Rog: MP sau tel.0722235869.
Re: Vand chestii
Ce model de TICA SPORTERA , pune si tu poze da mai multe detalii si amanunte daca o ai de noua , sau .......!!??

Mulineta tocmai s-a vandut. 

Pentru cei interesati de poze rog lasati o adresa de e-mail. Multumesc
Auzi coane, ce zici daca-ti trimit cateva sute de e-mail-uri din baza de date, sa le trimiti la fiecare niste poze ? Nu e mai ok sa respecti regulamentul forumului si sa pui (obligatoriu) niste poze reale cu produsele pe care le vinzi ? Un pic de bunavointa si respect fata de ceilalti nu strica niciodata !lowa scrie:Pentru cei interesati de poze rog lasati o adresa de e-mail. Multumesc

Daca-mi explici cum postez poze direct pe site ...cu mare placere, insa mi-e teama ca trebuie sa explici asta cam la 90% din cei ce posteaza anunturi aici... coane... 

...coane, daca te uiti la fiecare anunt o sa vezi ca au atasamente...deci lumea stie cam cum se posteaza ! Hai sa-ti arat si tie cum se face :lowa scrie:Daca-mi explici cum postez poze direct pe site ...cu mare placere, insa mi-e teama ca trebuie sa explici asta cam la 90% din cei ce posteaza anunturi aici... coane...
1. dai click pe link-ul de mai jos
2. http://www.infopescar.tv/forum/citeste- ... t3622.html
3. daca nu te descurci, imi zici !

valabil
Ambele valigete s-au vandut. Multumesc
valabil
Umbrela si trusa de dipuri, au plecat si ele.