Vand Hakuyo si mulinete Axeon V2
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Hakuyo si mulinete Axeon V2
Vand lansete Hakuyo MTX 12,modelul cu gauri in mandrina,inel plecare de 50, 3,5 lbs.si 3.90. mulinete Okuma Axeon V2 cu convertor-3 buc. Toate sculele la pretul de 350 euro. Mulinetele sunt echipate cu fir de 0,25 si 0,28 de la Prologic.Le vand deoarece plec in Germania pe 11 octombrie si nu stiu daca ma intorc si cand ma intorc. Mai multe relatii la tel. 0766327443 . Multumesc.
Re: Vand Hakuyo si mulinete Axeon V2
Poze pe luni ca nu am aparatul acasa,daca esti din Bv.sau din imprejurimi pot sa vin personal sa ti le arat.
Faceam referire la regulile de postare la sectiunea Vanzari: http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... t1147.html
Altfel sunt nevoit sa inchid topicul.
Altfel sunt nevoit sa inchid topicul.
I Fish. Therefore I am.
si de ce faci separatisme domnule, pe al meu l-ai inchis
am vandut lansetele chiar a doua zi dupa ce am pus anuntul
daca nu am o camera performanta nu tre sa mai vind nimic,o regula de tot risul

am vandut lansetele chiar a doua zi dupa ce am pus anuntul

daca nu am o camera performanta nu tre sa mai vind nimic,o regula de tot risul

Uite ca asta mi-a scapat
. Sunteti asa de multi cei care nu respectati o regula de doi bani ca nu facem fata la toti
Glumesc. Ma bucur ca ti-a vandut lansetele. Probabil tot datorita forumului, acesta sau altul. Asa ca macar din bun simt puteai sa te supui regulilor sau sa nu postezi deloc. Si daca crezi ca o camera foto performanta vinde un produs cred ca te inseli. Si nu asta e scopul pentru care sunteti rugati sa postati si poze. Seara buna

Glumesc. Ma bucur ca ti-a vandut lansetele. Probabil tot datorita forumului, acesta sau altul. Asa ca macar din bun simt puteai sa te supui regulilor sau sa nu postezi deloc. Si daca crezi ca o camera foto performanta vinde un produs cred ca te inseli. Si nu asta e scopul pentru care sunteti rugati sa postati si poze. Seara buna

I Fish. Therefore I am.