Vand lanseta ET Bream Hunter Telematch 3.90m
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand lanseta ET Bream Hunter Telematch 3.90m
SALUT ! Ofer la schimb daca esti de acord, o lanseta JRC DEFENDER 3,60 m , 3,25 lbs .Pescuiesc exclusiv la plantat deci nu este obosita si arata excelent.
Merci de oferta dar nu ma intereseaza , ci doar ce scrie in anunt , adica 140 RON cu transport sau schimb cu o mulineta desteapta fie de spinning , fie OKUMA PL 860sau 865 sau ceva similar sau 2 lansete GERMINA de preferinta rosii dar la 2,10m instare buna ( nu ma intereseaza starea inelelor ca oricum le schimb ) !! Daca nu se va intampla asta cred ca o voi pastra eu , chiar daca nu prea am unde sa practic acest stil .

140 RON cu transport inclus sau schimb cu o mulineta desteapta fie de spinning , fie OKUMA PL 860sau 865 sau ceva similar sau 2 lansete GERMINA de preferinta rosii dar la 2,10m in stare buna ( nu ma intereseaza starea inelelor ca oricum le schimb ) !!

ezekiel scrie:140 RON cu transport inclus sau schimb cu o mulineta desteapta fie de spinning , fie OKUMA PL 860sau 865 sau ceva similar sau 2 lansete GERMINA de preferinta rosii dar la 2,10m in stare buna ( nu ma intereseaza starea inelelor ca oricum le schimb ) !!![]()
S-a dat si se poate inchide !! Multumesc de gazduire !!