Vand 5 mulinete Daiwa Tournament Linear-x 5000
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 5 mulinete Daiwa Tournament Linear-x 5000
Vand 5 mulinete Daiwa Tournament Linear-x 5000, foarte putin folosite, se predau cu documentele de cumparare + garantie(daca le gasesc), in cutiile originale. Totodata acestea se predau cu 5 tamburi de rezerva identici cu cei de pe mulinete.
Tamburii sunt incarcati cu fir Daiwa Tournament de 0.31 si inaintas, acestea fiind, ca si mulinetele in sine, aproape noi.
Se vand impreuna sau pe bucati daca se gasesc cumparatori pentru toate.
Caracteristici:
Viteza de recuperare: 4.6:1, la o singura rotatie de manivela sunt recuperati 89 cm de fir
Sistem: digi-gear
Mecanism dublu oscilant
Numar rulmenti: 8 din care 4 CRBB
Greutate: 730 grame
Capacitate: 360 m x 0.35 mm
Pret 500 ron/bucata.
Rog doar MP sau telefon 0722 235 869.
Tamburii sunt incarcati cu fir Daiwa Tournament de 0.31 si inaintas, acestea fiind, ca si mulinetele in sine, aproape noi.
Se vand impreuna sau pe bucati daca se gasesc cumparatori pentru toate.
Caracteristici:
Viteza de recuperare: 4.6:1, la o singura rotatie de manivela sunt recuperati 89 cm de fir
Sistem: digi-gear
Mecanism dublu oscilant
Numar rulmenti: 8 din care 4 CRBB
Greutate: 730 grame
Capacitate: 360 m x 0.35 mm
Pret 500 ron/bucata.
Rog doar MP sau telefon 0722 235 869.
- Fişiere ataşate
-
- Daiwa.jpg
- (11.59 KiB) Descărcat de 720 ori
Re: Vand 5 mulinete Daiwa Tournament Linear-x 5000
Cred ca ai facut o eroare cu pretul per bucata....Pe unde ma uit, mai sus de 465 bucata, noua, nu am vazut....
Candva au fost si 750 Lei bucata dar acum, asa este, sunt sub 500 lei bucata varianta X .
Sunt niste mulinete foarte bune, desi doar le-am invartit de cateva ori , nu am pescuit cu ele inca, dar par a fi niste scule de top pe care te poti baza la greu. Le-as reprosa numai manivela dubla cam incomoda, chestie de gust pana la urma.
Bafta la vanzare !
Sunt niste mulinete foarte bune, desi doar le-am invartit de cateva ori , nu am pescuit cu ele inca, dar par a fi niste scule de top pe care te poti baza la greu. Le-as reprosa numai manivela dubla cam incomoda, chestie de gust pana la urma.
Bafta la vanzare !
Pretul mediu de pe site-urile din Romania este intr-adevar 500 ron/bucata insa mulineta nu se gaseste efectiv la vanzare pt ca nu se mai aduc in tara de aproximativ 1 an de zile. Cu toate astea, cine e cu adevarat interesat ma abordeaza si cu siguranta ne vom intelege la pretul final. Multumesc
Adevarul in legatura cu manivela, cam asta este ce-i drept, cu toate astea, nu deranjeaza absolut deloc la utilizare, problema, dc pote fi spus ca e o problema, este de estetica, in rest, lucreaza extraordinar si multumesc persoanei pentru aprecieri pt ca dc as fi facut eu astfel de comentarii, ar fi putut plana ideea de subiectivism.
Nu le-as da insa ma tenteaza foarte tare noul model de la Shimano care e pe cale sa aterizeze si la noi. Multumesc
Nu le-as da insa ma tenteaza foarte tare noul model de la Shimano care e pe cale sa aterizeze si la noi. Multumesc
pret nou: 450
Rezervate pana luni.
una rezervata,
4 disponibile la vanzare.
4 disponibile la vanzare.
Anunt valabil pentru toate cele 5 mulinete.
Rog seriozitatea din partea celor interesati!
Multumesc
Rog seriozitatea din partea celor interesati!
Multumesc
pret nou pt toate cele 5 mulinete: 2000
pret pentru o singura mulineta: 450
pret pentru o singura mulineta: 450