Lanseta Cabelas
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- ploscariu constantin
- utilizator
Lanseta Cabelas
Lanseta CABELAS , FET S661-2, 2-6 lbs, Lure 1/64 - 1.8 oz. 7A pentru clenut si pastravior. E usoara, mladioasa, si executata super bine. Made in Korea. O recomand pentru cei care doresc sa pescuiasca, cu rotative, oscilante, voblere mici si foarte mici de la 2-3,5 grame. pret de catalog 79dolari USA o las la 160 lei 0724172948 - Bucuresti
- ploscariu constantin
- utilizator
Re: Lanseta Cabelas
are lungimea de 1,98 cm are o actiune echilibrata pe toata suprafata adica nu are o actiune strict pe varful ei dar nici joarda nu e parerea mea e ca e construita pentru a se pescui pe rauri in special in locuri greu accesibile iar dupa masuratorile inscrise pe ea cred ca merge si cu voblere mai mari un pic decat cele pe care le am spus cu 1 chiar si 2 grame mai mult.Masuratorile in engleza nici eu nu stiu sa le dau cu exactitate stiu ca era scris pe cotor greutatea cu care pot sa dau , oricum nu se compare la finete cu nimic ce am vazut prin magazine.