jirosmarius scrie:hai sa ti dau o reteta tare de mamaliga ...cu care am prins la cetariu bihor 125 de kg in 2 zile.anul acesta in primavara..........800de gr miere,dizolvata pe aragaz in 500 de ml apa pina la omogenizare.,macini cu mixerul sau cu mina,il zdrobesti practic,continutul unei conserve de porumb in lapte cu zeama cu tot si l amesteci cu mierea deja dizolvata in apa.uruiala de porumb grosiera cum gasesti la piata pt animale,400 de gr,250 de gr faina alba,100 de gr lapte praf in los de proteina lactica,o lingurita de boia dulce una de boia iute,si putin piper.le amesteci bine si usor presari in partea lichida fainurile,pina la omogenizare.pina se face gen plastelina pt arc naditor.nici tare nici moale.cat sa nu cada cand arunci si sa se desfaca dupa cateva min de la aruncare..mierea are rol de parte solubila si desface usor nada.in carlig pui 3 boabe de porumb de miere din borcan,atentie nu din conserva..pe fir de par binenteles,si lipesti pe mamalida de pe momitor inca 5-6 boabe.asta i tot.i am disperat pe toti la cetariu,crap 2-3-11 kg si recordul meu personal si poate si record national amur 23 de kg pozat si eliberat.c***t in straita....
Se fierbe ceva din reteta ta,sau doar se amesteca ingredientele?