Nume produs: Carp Expert Boilie
-Descriere produs: 3.60m / 3lbs / 2 segmente
-Data achizitionarii: 2011 prin primavara
-Stare Produs: ca noua, scoasa o singura data intr-o partida de 12 ore. Niciun defect vizibil, este practic ca si luata de pe raft.
-Pret de vanzare: 120 (in magazin este 144)
-Date de contact: PM (livrare preferabil in Bucuresti)
-Motivul vanzarii: Doresc sa trec la MTX-uri de 3.90 cu putere de 4lbs. De-asemeni este posibil sa achizitionez Banax Helicon-uri care nu s-ar potrivi la aceasta lanseta (in sensul ca nu poate fi montata pe lanseta). Am fost luat de val cand am cumparat-o si nu m-am gandit pe termen lung la toate elementele "ecuatiei".
Pentru alte detlaii astept PM.
Fire dezghetate!!!
Vand lanseta CE Boilie
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- horatiu_ET_
- senior
Re: Vand lanseta CE Boilie
in magazin e 99 ..
in care magazin ca am cautat si eu o perioada si eu nu gasesc decat la 144? Lasa-mi pe PM pls.
Intradevar, colegul de mai sus are dreptate si pretul acestei lansete este de 100 ron in magazin. Imi cer scuze pentru pretul cerut atat de ridicat insa eu pe site-urile pe care ma uitam nu erau decat la 144 ron si chiar si cand am cumparat-o era 150 ron. Astfel, pretul se modifica la 80 ron. Inca o data, scuzele de rigoare!
se poate inchide. Multumesc