Vand 5 bucati lansete Shimano Alivio CX Specimen de 3.5 lb-3,9 .Au fost achizitionate in luna octombrie ,anul 2011,folosite la 2 iesiri .Mentionez inca din inceput ca starea lor este impecabila,exceptie facand inelul de varf al uneia dintre ele ,care a fost schimbat pe motiv ca am pleznit ceramica de pe el ,acesta necesitand schimbarea .
Pretul pe bucata este de 160 ron .Nu doresc schimburi.Numarul de telefon la care ma puteti gasi este 0724 112 184.
Vand lansete Shimano Alivio CX Specimen
Reguli forum
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Re: Vand lansete Shimano Alivio CX Specimen
In continuare valabil.
- ionut victor
- Veteran

sunt din doua sau trei tronsoane?Profethu scrie:Vand 5 bucati lansete Shimano Alivio CX Specimen de 3.5 lb-3,9 .Au fost achizitionate in luna octombrie ,anul 2011,folosite la 2 iesiri .Mentionez inca din inceput ca starea lor este impecabila,exceptie facand inelul de varf al uneia dintre ele ,care a fost schimbat pe motiv ca am pleznit ceramica de pe el ,acesta necesitand schimbarea .
Pretul pe bucata este de 160 ron .Nu doresc schimburi.Numarul de telefon la care ma puteti gasi este 0724 112 184.
poze ? si din cate stiu eu alvio cx specimen sunt doar de 3 lb. poate gresesc. si din trei tronsoane sunt doar din modelul de 3,60.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
Alivio cx specimen 3,5 lbs 3,9 metri, din 2 bucati.Voi reveni cu poze .
ofer 600 lei