- lansetele s-au vandut!!!
- a mai ramas Navomodel plantat, fibra de sticla,80/30/15 cm, 3,5 kg, capacitate cuve 1,5kg, basculare independenta,lateral, lumini noapte din telecomanda,acumulator 6V 10A, incarcator, 2 acumulatori, protectie,antibradis, autonomie 2 ore, raza 400m,modelul ipsihi, pret 850 lei, pistol boiles manual din aluminiu, 50 lei.
0723518401, bucuresti, nu trimit in tara imi cer scuze fata de cei care doresc si nu sunt din bucuresti, marfa se vede la fata locului.
vand lansete, mulineta si navomodel
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: vand lansete, mulineta si navomodel
lansetele s-au vandut!!!
- a mai ramas Navomodel plantat, fibra de sticla,80/30/15 cm, 3,5 kg, capacitate cuve 1,5kg, basculare independenta,lateral, lumini noapte din telecomanda,acumulator 6V 10A, incarcator, 2 acumulatori, protectie,antibradis, autonomie 2 ore, raza 400m,modelul ipsihi, pret 900 lei, pistol boiles manual din aluminiu, 50 lei.
0723518401, bucuresti, nu trimit in tara imi cer scuze fata de cei care doresc si nu sunt din bucuresti, marfa se vede la fata locului.
- a mai ramas Navomodel plantat, fibra de sticla,80/30/15 cm, 3,5 kg, capacitate cuve 1,5kg, basculare independenta,lateral, lumini noapte din telecomanda,acumulator 6V 10A, incarcator, 2 acumulatori, protectie,antibradis, autonomie 2 ore, raza 400m,modelul ipsihi, pret 900 lei, pistol boiles manual din aluminiu, 50 lei.
Re: vand lansete, mulineta si navomodel
se poate inchide, multumesc pentru gazduire!