salutare !
am postat aici pt ca nu am gasit altundeva. vreau sa va explic cum se poate remedia marea problema a rod-podului. Se scot cele 2 bare de prelungirea ranger-ului si se inlocuiesc cu buzz-barii. extrem de simplu si arata splendid,din pacate nu am o poza cu el modificat si nici nu am masurat distanta,dar oricum mulinetele stau la o distanta de 5cm aprox.
Sper ca mesajul meu sa va fie de folos si astept sa-mi spuneti cum a iesit.
atentie...trebuie facute alte 4 gauri pe fiecare bara si impartita distanta exact pt ca altfel nu este estetic.
pt detinatorii de ranger fox
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: pt detinatorii de ranger fox
??????Care problema???????
distanta dintre lansete si mulinete, la mine se atingeu intre ele, la fiecare lansare trebuia sa aranjez mulinetele cu manivela in sus la toate altfel riscam sa le iau taras la trasaturi cu toate ca nu am patit pana acum dar trebuia sa fiu atent de fiecare data !
Eu am rezolvat problema cumparand buzzbari de Sky, si fara sa dezmembrez suportul.
buzzbarii originali ii transformi in bare de prelungire si invers e siplu,castigi mult si nu pierzi din lungimea rod-podului pt ca iti va sta primul inel inaintea senzorului.
nu cred ca ai nevoie de o lungime mai mare decat asta
nu cred ca ai nevoie de o lungime mai mare decat asta