Pat mai deosebit
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Pat mai deosebit
Salut,
Ma intereseaza asa ceva.Unde il pot gasi?
Multam
Ma intereseaza asa ceva.Unde il pot gasi?
Multam
- Fişiere ataşate
-
- cort.jpg (12.24 KiB) Vizualizat de 3931 ori
- vlad eugen
- membru activ
Re: Pat mai deosebit
Salutari
Sti cumva cine produce articolul ca din poza nu se distinge numele producatorului?
Sti cumva cine produce articolul ca din poza nu se distinge numele producatorului?
cabelas 

- vlad eugen
- membru activ
Am intrat pe site-ul lor si nu am gasit produsul
Tocmai de aceea il caut si eu.Nu l-am gasit pe site.
Nimeni, nimic,nici o informatie?
Nimeni, nimic,nici o informatie?
- vlad eugen
- membru activ
Mai bine o palinca,e mai sanatoasa.
- freeman2008
- utilizator
adi74 scrie:http://www.cabelas.com/prod-1/0034805516987a.shtml
dai o bere
salut adi...sti cumva daca cei de la cabelas au si scule de crap?...eu am cautat cu ceva tuimp in urma si nu am gasit nik
merci
sincer, habar nu am... eu am cautat doar produsele de camping de la eifreeman2008 scrie:adi74 scrie:http://www.cabelas.com/prod-1/0034805516987a.shtml
dai o bere
salut adi...sti cumva daca cei de la cabelas au si scule de crap?...eu am cautat cu ceva tuimp in urma si nu am gasit nik
merci
- freeman2008
- utilizator
adi74 scrie:sincer, habar nu am... eu am cautat doar produsele de camping de la eifreeman2008 scrie:adi74 scrie:http://www.cabelas.com/prod-1/0034805516987a.shtml
dai o bere
merci
sau stie careva vreun magazin din state care sa aiba scule de crap ...si sa fie magazin serios...adik fara magazine la care e posibil sa ti iei teapa...magazine consacrate
merci
@ Freeman2008
Fiti amabil si schimbati-va avatarul ! Nu se "pupa" cu un anumit punct din regulamentul forumului ... vedeti aici !
Toate cele bune !
Fiti amabil si schimbati-va avatarul ! Nu se "pupa" cu un anumit punct din regulamentul forumului ... vedeti aici !

Toate cele bune !
- freeman2008
- utilizator
sorry... deja a fost schimbat ...dar nu de mine ...asa ca in final zis si facutgor965 scrie:@ Freeman2008
Fiti amabil si schimbati-va avatarul ! Nu se "pupa" cu un anumit punct din regulamentul forumului ... vedeti aici !![]()
Toate cele bune !

- vlad eugen
- membru activ
salut Costelino
am gasit in final pe you tube unul care are patul. Dai ¨cot tent ¨si o sa vezi. Din pacate pe Europa nu stiu sa comercializeze cineva. Pretul in State este de 190 de $
am gasit in final pe you tube unul care are patul. Dai ¨cot tent ¨si o sa vezi. Din pacate pe Europa nu stiu sa comercializeze cineva. Pretul in State este de 190 de $
- vlad eugen
- membru activ
scuze, Cabelas Delux tent cot
- Butaru Gabriel
- Veteran
Am facut un anunt mai demul pentru acest cort din pacate pentru Romania nu au shipping,se poate face comanda prin Ungaria dar in final ajunge la tine cu 160-170 % fata de pretul afisat.