cumpar... cort,scaun,pat
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
cumpar... cort,scaun,pat
cumpar cort ,scaun,pat si sac de dormit . astept ceva oferte de la voi
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: cumpar... cort,scaun,pat
noi sau sh??s4rp3 scrie:cumpar cort ,scaun,pat si sac de dormit . astept ceva oferte de la voi

pe criza asta ...MDI scrie:noi sau sh??s4rp3 scrie:cumpar cort ,scaun,pat si sac de dormit . astept ceva oferte de la voi

- Madalin Dirla
- Veteran
poate va ajuta Mishu sau MAO................s4rp3 scrie:pe criza asta ...MDI scrie:noi sau sh??s4rp3 scrie:cumpar cort ,scaun,pat si sac de dormit . astept ceva oferte de la voii-mi doresc ceva bun poate fi si sh . sti ceva?
- misu_sipanu
- Veteran
Mada,ultimele le a luat Jonny,nu mai am 

- Madalin Dirla
- Veteran
misu_sipanu scrie:Mada,ultimele le a luat Jonny,nu mai am
Vezi cu scaunul ala..........daca ii faci pret bun poti sa il trimiti la Buc.

- misu_sipanu
- Veteran

- Madalin Dirla
- Veteran
merci Mishule,poti sa il pregatesti de drum dar m-ai am o rugaminte la tine...............pune si tu o poza cu gentile alea,nu de alta dar poate se plictisete pe drum(scaunul) si asa ii iau un partener sa ii tina de urat.

cineva care sa ma poata ajuta si pe mine nu exista?
- Madalin Dirla
- Veteran
Maine ma duc in recunostere si te anunt preturi la tot ce cauti...............apropo daca le iei pe toate din acelasi loc sigur o sa ai parte de reducere avantajoasa!!!s4rp3 scrie:cineva care sa ma poata ajuta si pe mine nu exista?

merci mult... binentzeles ca am sa raman dator cu bere multa daca ma ajutzi...MDI scrie:Maine ma duc in recunostere si te anunt preturi la tot ce cauti...............apropo daca le iei pe toate din acelasi loc sigur o sa ai parte de reducere avantajoasa!!!s4rp3 scrie:cineva care sa ma poata ajuta si pe mine nu exista?

- Madalin Dirla
- Veteran
Lasa berea mann, sa rezolvam problema!!!s4rp3 scrie:merci mult... binentzeles ca am sa raman dator cu bere multa daca ma ajutzi...MDI scrie:Maine ma duc in recunostere si te anunt preturi la tot ce cauti...............apropo daca le iei pe toate din acelasi loc sigur o sa ai parte de reducere avantajoasa!!!s4rp3 scrie:cineva care sa ma poata ajuta si pe mine nu exista?![]()

problema sa rezolvat... topicu` poate fi inchis