Lansete Cormoran Procarp Carpforce-Es 13ft 3,5lb
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Lansete Cormoran Procarp Carpforce-Es 13ft 3,5lb
Lanseta construita pe un blank ultra subtire dar puternic din carbon hi-modulus , finisaj negru mat , mandrina ergonomica
Este varianta imbunatatita cu inel de plecare de 50mm . Desi are sapte inele actiunea lor este una rapida !
Este o lanseta excelenta care echivaleaza cu performantele lansetelor din categorii de pret mult mai scumpe ale producatorului de care apartine brandul Cormoran si anume Daiwa. Cine le cunoaste poate confirma !
Folosite un sezon , fara concursuri , foarte bine intretinute !
Pret 1250 lei setul ( 5 bucati)
Este varianta imbunatatita cu inel de plecare de 50mm . Desi are sapte inele actiunea lor este una rapida !
Este o lanseta excelenta care echivaleaza cu performantele lansetelor din categorii de pret mult mai scumpe ale producatorului de care apartine brandul Cormoran si anume Daiwa. Cine le cunoaste poate confirma !
Folosite un sezon , fara concursuri , foarte bine intretinute !
Pret 1250 lei setul ( 5 bucati)
Re: Lansete Cormoran Procarp Carpforce-Es 13ft 3,5lb
Au ramas 4 bucati
Pret 1000 lei set
Pret 1000 lei set
Pret nou 900 lei
- belaantal77
- membru activ
Ofer 300 ron pt doua buc , sau 170 pt 1 buc mentionez ca am nevoie urgent de bete??
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9070.html
cred ca asta nu este acelasi bat , am dreptate ?? cel pe care il vinzi tu este un model mai slim ??
cred ca asta nu este acelasi bat , am dreptate ?? cel pe care il vinzi tu este un model mai slim ??
Cu scuzele de rigoare ca nu am scris in anunt , lansetele s-au vandut ! Rog moderatorii sa inchida topic-ul ! Multumesc !
Lansetele care au fost prezentate in anuntul meu erau prima generatie a modelului ! Cele din link-ul de mai sus sunt generatia a doua (modelul nou, care l-a inlocuit pe primul) pe care nu am avut ocazia sa o tin in mana ca sa pot face o comparatie !shahjaban scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9070.html