Vand rod pod
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand rod pod
Se vinde rod podul din poze. Este imitatie dupa horizon, dar cu mici imbunatatiri: picioarele reglabile in mai multe directii si pozitii cu inaltime minima 70cm, buzz bari din otel inoxidabil cu suportii acestora suprainaltati, buzz barul din fata putin curbat pentru o desfasurare in evantai a varfurilor lansetelor. Este foarte stabil (am prins cateva vijelii cu el si nu am avut nici o problema). Este folosit dar in stare foarte buna de functionare, prezinta cateva zgarieturi pe vopseaua neagra a axului central, are geanta transport. Pret fix 150 ron, numai cu predare in Bucuresti. Cristian 0723.325.333
- crysty_xxl92
- senior
Re: Vand rod pod
iti ofer 100 ron.
Multumesc pentru oferta dar cred ca 150ron este un pret foarte corect. Mai astept, nu este graba.
- PescarDeMic
- senior
Sal.poti spune ce distanta are intre posturi si ce lungime au lansetele din foto? 

Prietenii sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare...
Salut, lansetele sunt de 3,60 dar rodpodul se lungeste lejer ptr. 3,90. Distanta dintre posturi nu stiu exact (cand ajung acasa masor...acum sunt la munca). Pe rod pod mulinetele sunt Okuma Longbow, incerc sa atasez o poza in care se poate vedea distanta dintre mulinete (sper, ptr. ca a trebuit sa micsorez pozele).
- liviu_angelo
- membru activ
ofer 100 ron cu tot cu transport
UP. 150 ron predare in Bucuresti. Rod pod inalt si foarte stabil.
UP. 

Rezervat pana maine.
S-a vandut. Se poate sterge topicul. Multumesc