Lanseta mtx 9 3.90 4lbs
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Lanseta mtx 9 3.90 4lbs
Vand o lanseta mtx 9, 3.90 4 lbs din 2 bucati, ca noua, sau schimb cu mtx12 de 3.60 sau mtx primul model de 3.60
Pret 140 ron, doar bucuresti
0734219427
Sent from my LT30p using Tapatalk 2
Pret 140 ron, doar bucuresti
0734219427
Sent from my LT30p using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Re: Lanseta mtx 9 3.90 4lbs
up
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
up
iti ofer 70 de lei
cu 150 mi-am luat din mag
cu 150 mi-am luat din mag
Da, te cred pe cuvant si in Dragon sau la Dan Mitranescu tot 190 sunt .
La 70 ron iti dau husa si iti bag in ea o lanseta de fibra de 2 ani
La 70 ron iti dau husa si iti bag in ea o lanseta de fibra de 2 ani
- Desideiu Bogdan
- Veteran
valabil
ha ha ha ce glumet esti du-te la dragonu si vezi cat costa si apoi o sa-ti pierzi rasul
Pai intamplator am fost ieri dimineata...caut mtx primul model dar nu am gasit nici acolo, iar mtx 9 ca asta, ai dracu tot 190....pe tine te-au luat de iepuras si iti fac discount de paste...incearca in alta parte ca nu merge;)
Plus ca acum 3 saptamani cumparasei si tu cu190 de la Mitranescu ...citez 4 buc/760..sau nu mai stii ce ai scris....mai vrei una moca?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Plus ca acum 3 saptamani cumparasei si tu cu190 de la Mitranescu ...citez 4 buc/760..sau nu mai stii ce ai scris....mai vrei una moca?
up
mai baiatule tu nu ai inteles nimic
lansete le-am luat de la mag din pitesti unde am dat comanda , daca ma duceam eu in dragon cred ca le luam la banii care spui tu, cei cu mag de pescuit au conventii cu ei si din aceasta cauza ti le dau la banii aia, cu mitranescu am vb la sectiunea lansete si undite pt ca am vrut sa le vand dupa ce le-am cumparat
bafta la vanzare
lansete le-am luat de la mag din pitesti unde am dat comanda , daca ma duceam eu in dragon cred ca le luam la banii care spui tu, cei cu mag de pescuit au conventii cu ei si din aceasta cauza ti le dau la banii aia, cu mitranescu am vb la sectiunea lansete si undite pt ca am vrut sa le vand dupa ce le-am cumparat
bafta la vanzare
In primul rand baiat esti cu cine vrei tu...nu cu mine ca nu ma cunosti .Faci oferte in bataie de joc si tot tu esti ala ofuscat. Tu cu degetelele tale le-ai pus la vanzare si ai zis ca ai dat 760 pe 4 bucati...nu eu. In fine asta-i pretul asa ca du-te si ia-ti noua cu 150 ca e afacere. Spor la cautare...poate cine stie ...chiar gasesti cu 70 ca noua