Monturi de calitate, ieftin!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Monturi de calitate, ieftin!
Vand 3 monturi crap, in line, compuse din plumbi de 120 gr., leadcor Gardner, carlige Gardner si Fox de marimile 6 si 4.
Pret: 30 ron.
Se vand doar in Bucuresti!
Rog MP sau tel. 0722 235 869
Pret: 30 ron.
Se vand doar in Bucuresti!
Rog MP sau tel. 0722 235 869
- liviu_angelo
- membru activ
Re: Monturi de calitate, ieftin!
salut monturile sunt facute de tine ?as vrea si eu 8 dar fara nimic pe ele
Re: Monturi de calitate, ieftin!
Monturile sunt facute de mine, pentru mine insa mi-am confectionat prea multe de rezerva si de aceea mai vand din ele. Deci nu fac monturi ca sa le vand iar ce am de vanzare acum sunt cele 3 monturi din fotografie, plus inca una cu plumb de 110 gr. si 3 monturi cu momitor, toate sunt prevazute cu riguri, daca la asta te referi cand spui ca nu le vrei cu nimic pe ele si se vand si fara riguri insa pretul lor este acelasi, adica 10 ron bucata! Daca doresti monturi la comanda iti recomand sa cauti pe forumuri pt ca o sa gasesti persoane care fac monturi la comanda si poti sa soliciti exact ce doresti, este adevarat insa, ca pretul este putin mai ridicat.