Salut ! Daca poate cineva care stie, sa-mi spuna cum ajung din Titan ( policlinica Titan) la sediul ANPA din Str. Transilvaniei nr. 2 sect. 1 Bucuresti? Orice relatie ( metrou, tranvai , autobuz, troleu... orice ...-mai putin taxi) e binevenita in acest sens . Vreau sa vizez permisul de pescuit si nu cunosc prea bine Bucurestiul ( m-am mutat de curand cu serviciul).
Multumesc!
Sediu ANPA
- florentiniuga
- Master Admin

Re: Sediu ANPA
Cu metroul pana la Piata Romana (schimbi la Piata Unirii catre Universitate) si de la Romana mergi o statie cu 168 pana la Calea Grivitei (albastru) iar de acolo pe jos (bleu) sau ca sa nu mai pierzi timpul o iei pe jos de la metrou ca nu e mult.
Ramai dator cu traseul din interior de la ANPA, daca te duci dupa permis.
Ramai dator cu traseul din interior de la ANPA, daca te duci dupa permis.
Ne intalnim si pe Facebook
- edy neacsu
- utilizator

Multumesc mult domnule Iuga ! Acum m-am intors de acolo- sediul este intr-o cladire cu mai multe etaje, mai exact la etajul 4, camera 407.
ATENTIE : Se vizeaza numai permisele eliberate la ei. Daca ai permisul eliberat de ex. la ANPA Calarasi , ANPA Giurgiu etc. , acolo trebuie mers pentru vizat. Acte necesare : permisul de pescuit ( cel albastru) , chitanta achitarii taxei de 30 de lei obtinuta ATENTIE in zona de domiciliu ( daca esti din GIURGIU nu poti achita taxa la BUCURESTI) , si timbru fiscal de 2 lei.
Cei de la ANPA lipesc timbrul fiscal pe spate chitantei achitate de 30 de lei , apoi pun stampila pe timbru si scriu acolo VIZAT 2014
Cu aceasta chitanta se merge apoi la politia de frontiera in aria careia urmeaza sa pescuiti , pentru obtinerea vizei de frontiera .
Apoi tot ce trebuie sa faceti e sa ...aveti fir intins.
Toate cele bune !
ATENTIE : Se vizeaza numai permisele eliberate la ei. Daca ai permisul eliberat de ex. la ANPA Calarasi , ANPA Giurgiu etc. , acolo trebuie mers pentru vizat. Acte necesare : permisul de pescuit ( cel albastru) , chitanta achitarii taxei de 30 de lei obtinuta ATENTIE in zona de domiciliu ( daca esti din GIURGIU nu poti achita taxa la BUCURESTI) , si timbru fiscal de 2 lei.
Cei de la ANPA lipesc timbrul fiscal pe spate chitantei achitate de 30 de lei , apoi pun stampila pe timbru si scriu acolo VIZAT 2014
Cu aceasta chitanta se merge apoi la politia de frontiera in aria careia urmeaza sa pescuiti , pentru obtinerea vizei de frontiera .
Apoi tot ce trebuie sa faceti e sa ...aveti fir intins.
Toate cele bune !
- florentiniuga
- Master Admin

Multumesc si eu. Acum informatiile sunt complete si pentru altii care se vor duce sa ia permis sau viza.
Ne intalnim si pe Facebook