Off-topic ...cu Gogu & Friends
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Off-topic ...cu Gogu & Friends
olandezuleeeeeeee......, mi-ai stricat seara cu mamaie asta   

cat o fi scurtu' la ea? 

cat o fi scurtu' la ea?

La ce mustata are ...nu face decat de-alea lungi !mosharu scrie:olandezuleeeeeeee......, mi-ai stricat seara cu mamaie asta
cat o fi scurtu' la ea?

- misu_sipanu
- Veteran 
Ba frate,daca stau bine sa a gindesc,dupa o sticla de Johny Plibaretu,inca una,s ar putea sa o vad altfelAmsterdamer scrie:lasa Geo ca am ceva pt Misu & co:

Nu exista femei urate, exista doar barbati care n-au baut destul!misu_sipanu scrie:Ba frate,daca stau bine sa a gindesc,dupa o sticla de Johny Plibaretu,inca una,s ar putea sa o vad altfelAmsterdamer scrie:lasa Geo ca am ceva pt Misu & co:

- Ion Mironov
- Partener 
tare de tot asta....unde o fi gogu sa dea o replica ca are sigurAmsterdamer scrie:Nu exista femei urate, exista doar barbati care n-au baut destul!misu_sipanu scrie:Ba frate,daca stau bine sa a gindesc,dupa o sticla de Johny Plibaretu,inca una,s ar putea sa o vad altfelAmsterdamer scrie:lasa Geo ca am ceva pt Misu & co:

Amsterdame, ma bucur sa vaz ca ai si tu gusturi...artistice, la capitoul photo  . George nu ne lasa cu pronografii d-alea , numa' cu arta . Asa ca...ma gandesc sa vad ce ii cer lu Mosu pentru voi
. George nu ne lasa cu pronografii d-alea , numa' cu arta . Asa ca...ma gandesc sa vad ce ii cer lu Mosu pentru voi  

. George nu ne lasa cu pronografii d-alea , numa' cu arta . Asa ca...ma gandesc sa vad ce ii cer lu Mosu pentru voi
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
m-am lecuit: nici macar un deget de muiere nu mai pun pe site, ca voi o luati razna. Obsedatilor!  Ar fii trebuit sa remarcati, in primul rand, scula aia de spinning si frumosul apus de soare.
  Ar fii trebuit sa remarcati, in primul rand, scula aia de spinning si frumosul apus de soare.   

ps: cred ca stati cam multe nopti pe balta

Ar fii trebuit sa remarcati, in primul rand, scula aia de spinning si frumosul apus de soare.

- Ion Mironov
- Partener 
crezi bine....

- 
				gogu steriade
- VIP+++ 
cica nu exista femei urate ,doar barbati care na baut destul ...  ,da daca femeia urata bea si ia dastul  ,cum e ?
 ,da daca femeia urata bea si ia dastul  ,cum e ?   va zic eu ca este femei urate  ptr ca era una in armata care sa troznea cu tot batalionu printro gaura dan gard .
 va zic eu ca este femei urate  ptr ca era una in armata care sa troznea cu tot batalionu printro gaura dan gard .  aaia sigur era urata altfel iesea si ea in fata ca toata lumea si nu ne mai umplea da boli cum a facuto ultima data !
 aaia sigur era urata altfel iesea si ea in fata ca toata lumea si nu ne mai umplea da boli cum a facuto ultima data !  ...deci ,a fost urat din partea ei !
 ...deci ,a fost urat din partea ei ! 

,da daca femeia urata bea si ia dastul  ,cum e ?
 ,da daca femeia urata bea si ia dastul  ,cum e ?   va zic eu ca este femei urate  ptr ca era una in armata care sa troznea cu tot batalionu printro gaura dan gard .
 va zic eu ca este femei urate  ptr ca era una in armata care sa troznea cu tot batalionu printro gaura dan gard .  aaia sigur era urata altfel iesea si ea in fata ca toata lumea si nu ne mai umplea da boli cum a facuto ultima data !
 aaia sigur era urata altfel iesea si ea in fata ca toata lumea si nu ne mai umplea da boli cum a facuto ultima data !  ...deci ,a fost urat din partea ei !
 ...deci ,a fost urat din partea ei ! 
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
						- misu_sipanu
- Veteran 
Prea multe nopti pe balta ..vara,da acum e iarna vere,caterinca e totul.."cacind" ma uit pe geam ami vine rau.Amsterdamer scrie:m-am lecuit: nici macar un deget de muiere nu mai pun pe site, ca voi o luati razna. Obsedatilor!Ar fii trebuit sa remarcati, in primul rand, scula aia de spinning si frumosul apus de soare.

Nu te lua dupa astia ce e obsedati,vrea sa te provoaca,sa le pui poze porcoase.Noroc cu George ca e vigilent ca altfel......

ps.Hai varaaa!desi m as multumi si cu primavara in momentul de fata

Sorry ptr. Off-topic...  

Membrii clubului Green Lake sunt obligati sa "poarte" sigla la avatar ? ...sau asa e moda !
 ...sau asa e moda ! 

Membrii clubului Green Lake sunt obligati sa "poarte" sigla la avatar ?
 ...sau asa e moda !
 ...sau asa e moda ! 
- Ion Mironov
- Partener 
gor965 scrie:Sorry ptr. Off-topic...
Membrii clubului Green Lake sunt obligati sa "poarte" sigla la avatar ?...sau asa e moda !
reclama....

- misu_sipanu
- Veteran 
Ha,ha ha,...adica....spune ma jonny sa rid si eu......nu  m am intepat 

Da nu e frumoasa ? Nu ne obliga nimeni, punem si noi ce avem....daca nu sunt capturigor965 scrie:Sorry ptr. Off-topic...
Membrii clubului Green Lake sunt obligati sa "poarte" sigla la avatar ?...sau asa e moda !

Dragos Dimache - Pescar sportiv