Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

DE CE ...sau DESPRE CE ? ...raspuns : ca sa nu vorbiti despre ALCEVA ,pe la ALTE topicuri !misu_sipanu scrie:........da de fapt de ce vorbim noi pe topicu asta

ce vrajala vere , ce iesti femeie ?misu_sipanu scrie:Deja e off topic LA PATRAT RADICAL DIN TREI,ce naiba,nu to o poza,nu tu o vrajala dea lui Gogu,olandezu cred ca doarme sau e inzapezit etc etc.....da de fapt de ce vorbim noi pe topicu asta

io numa pa femei le vrajesc  si dupa aia le
 io numa pa femei le vrajesc  si dupa aia le   ...mantelgi !
 ...mantelgi !  
 Gogule,ii facusi astuia pohta...gogu steriade scrie:ce vrajala vere , ce iesti femeie ?misu_sipanu scrie:Deja e off topic LA PATRAT RADICAL DIN TREI,ce naiba,nu to o poza,nu tu o vrajala dea lui Gogu,olandezu cred ca doarme sau e inzapezit etc etc.....da de fapt de ce vorbim noi pe topicu asta

io numa pa femei le vrajesc si dupa aia le
...mantelgi !

fi atent aici poza da sarbatori ...romania pitoreasca :

Ma Gogule,cei fac cainii,se intrec care e mai tare la tras..pirturigogu steriade scrie:ce vrajala vere , ce iesti femeie ?misu_sipanu scrie:Deja e off topic LA PATRAT RADICAL DIN TREI,ce naiba,nu to o poza,nu tu o vrajala dea lui Gogu,olandezu cred ca doarme sau e inzapezit etc etc.....da de fapt de ce vorbim noi pe topicu asta

io numa pa femei le vrajesc si dupa aia le
...mantelgi !

fi atent aici poza da sarbatori ...romania pitoreasca :
 si te mai miri ca toata lumea vorbeste de incalzirea globala
 si te mai miri ca toata lumea vorbeste de incalzirea globala  Cica s a calculat ca daca toate vietuitoarele de pe Tera,ar trege toate un pirt in acelasi timp................temperatura ar creste cu 10 grade instantaneu
 Cica s a calculat ca daca toate vietuitoarele de pe Tera,ar trege toate un pirt in acelasi timp................temperatura ar creste cu 10 grade instantaneu  

..... cu conditia sa tina si o bricheta aprinsa la fundmisu_sipanu scrie: Cica s a calculat ca daca toate vietuitoarele de pe Tera,ar trege toate un pirt in acelasi timp................temperatura ar creste cu 10 grade instantaneu

[/quote]
[/quote]
iesti' jelos Gore nene?gor965 scrie:Sorry ptr. Off-topic...
Membrii clubului Green Lake sunt obligati sa "poarte" sigla la avatar ?...sau asa e moda !

Laurentiu scrie:Si eu am prins odata la limba de pantof cand altii nu prindeau nimic si un amic a prins la caramb de cizma.
Dar cea mai tare momeala de carlig a fost muc din nas.
Despre cocos de pepene, samburi de ardei gras sau gogosar nu mai vorbesc!
La multi ani si sarbatori fericite!

ce muza ai avut cand ai scris postul asta ?Laurentiu scrie:Si eu am prins odata la limba de pantof cand altii nu prindeau nimic si un amic a prins la caramb de cizma.
Dar cea mai tare momeala de carlig a fost muc din nas.
Despre cocos de pepene, samburi de ardei gras sau gogosar nu mai vorbesc!
La multi ani si sarbatori fericite!

Laurentiu,Laurentiu scrie:Obs ca voi cei de la carp zone (unii dintre voi) aveti in permanenta un bat in c...r. MAI DESCRETITI-VA FRUNTILE CA TOTUSI SUNT ZILE DE SARBATOARE
P.S. sper ca nu o sa o luati pe urmele celor de pe xxx cu aroganta lor si sa ne fie sila sa intram pe aici ca pe acolo...