pret 1200 ron usor discutabil

Poate ne spui si ceva date tehnice despre barca.jonny_23 scrie:navomodelul este de la oltenita si i-a fost schimbat actuatorul de la sistemul de cuvare....arata si merge impecabil.persoana care il vinde nu mai are nevoie de el si m-a rugat sa il pun la vanzare....cine e interesat sa ma sune sau sa imi lase mesaj privat.multumesc

12 v 12 ampnando scrie:este cel cu 12V ----- 17 A nu?

radu vaduva scrie:Poate ne spui si ceva date tehnice despre barca.jonny_23 scrie:navomodelul este de la oltenita si i-a fost schimbat actuatorul de la sistemul de cuvare....arata si merge impecabil.persoana care il vinde nu mai are nevoie de el si m-a rugat sa il pun la vanzare....cine e interesat sa ma sune sau sa imi lase mesaj privat.multumesc

este de anu trecut...daca vroiam sa tepuiesc pe cineva o faceam foarte usor... am solutie degresanta auto...iese brici dar nu am chef si nici nu vreau sa imi aud vorbe ca am tepuit pe cineva....poti cumpara si de la magazin...1800...sincer nu ma supar si nici nu ma deranjeaza...salutdobrin marius scrie:cam piperat pretul ......arata cam forjata.

1000 nediscutabildobrin marius scrie:ultimul pret?????????/