Vand/Schimb telefon Nokia cu 3 mulinete!

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Carp
membru activ
membru activ

Vand/Schimb telefon Nokia cu 3 mulinete!

Mesaj de Carp » 16 Mar 2010, 20:57

Incep prin a imi cere scuze tuturor celor pe care anuntul meu iar putea deranja.Nu doresc sub nici o forma sa transform acest forum intr-o taraba de vanzare a telefoanelor sau a altor accesorii dar este o solutie ca sa pot ajunge si eu pe balta in acest an total nefavorabil din punct de vedere financiar si va rog foarte mult sa ma intelegeti si sa nu aruncati cu pietre.
Telefonul pe care il pun spre vanzare sau de preferabil schimb cu 3 mulinete este un Nokia N95 8Gb Original care functioneaza perfect si vine insotit de toate accesoriile de la producator,cabluri si tot ce trebuie bineinteles originale.Pretul meu este unul de bun simt si anume 550 Ron dar cum am spus eu il vand pentru ca doresc sa imi iau 3 mulinete de aceea si un schimb cu mulinete ar fi ok.Telefonul a fost cumparat de nou ,are lifetimer 194 ore .

Pentru detalii 0768.064.129

Imagine

Imagine

serban_31
Veteran
Veteran

Re: Vand/Schimb telefon Nokia cu 3 mulinete!

Mesaj de serban_31 » 18 Mar 2010, 20:22

Ce mulinete te-ar interesa( crap, universale, etc)?
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

Carp
membru activ
membru activ

Re: Vand/Schimb telefon Nokia cu 3 mulinete!

Mesaj de Carp » 19 Mar 2010, 10:17

Salut,mulinete am luat aseara dar tot dau telefonul ca sa le pot plati pret nou 500 RON,multumesc!

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”