okuma powerliner PL-865
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- ali_sef2007
- senior
Re: okuma powerliner PL-865
mai e valabila postarea ? sunt interesat,de unde esti.cum luom legatura.le trimiteti prin posta romana
- marius6251
- membru activ
se pare ca mulinetele mele sunt destul de vechi si defecte ca sa prezinte interes.
Prin urmare voi incerca sa fac din doua una (la service daca pretul de reparatie o fi ok) si dupa aceea o sa o rescot la vanzare impreuna cu inca una in stare buna dintr-o serie de 4 (mulinetele mele cu care pescuiam ) si din care am vandut doar 3.
de miine familia mea o sa fie mai numeroasa cu inca un puradel si nu stiu daca voi avea timp de reparat sapt viitoare.
asa ca pina atunci rog moderatorii sa inchida topicul.
multumesc

Prin urmare voi incerca sa fac din doua una (la service daca pretul de reparatie o fi ok) si dupa aceea o sa o rescot la vanzare impreuna cu inca una in stare buna dintr-o serie de 4 (mulinetele mele cu care pescuiam ) si din care am vandut doar 3.
de miine familia mea o sa fie mai numeroasa cu inca un puradel si nu stiu daca voi avea timp de reparat sapt viitoare.
asa ca pina atunci rog moderatorii sa inchida topicul.
multumesc
marius andrei
felicitari, marius!
sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
si tati sa fie sanatos si sa il hraneasca cu pesti prinsi de el!
sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
si tati sa fie sanatos si sa il hraneasca cu pesti prinsi de el!