Nu cred ca sunt atat de potrivite pentru apa rece. In general prind foarte bine vara-toamna. Recomandari de ready-made ma abtin sa fac.roni scrie:Vreau sa incerc Monster Pursuit la primele partide de anul asta,adica prin martie?Credeti ca sunt bune pe apa rece sau ii recomandati altceva?Ma refer la ready made.Ms
Recomandari boilies ready-made
- florentiniuga
- Master Admin

Re: Recomandari boilies ready-made
Ne intalnim si pe Facebook
Acelasi raspuns il am si de la Misu dar nu pot momentan sa-mi fac bile acasa.Stiu ca nu se compara cu cele facute acasa dupa retete bune(pe care le am
).Vroiam doar sa gasesc o alternatica cat mai apropiata de home made.Ca si aroma ceimi recomadati?S&O cu capsuna?Multumesc
Cojocaru Radu
Facem una ready-made vs home-made?roni scrie: Vreau sa incerc Monster Pursuit la primele partide de anul asta,adica prin martie
I Fish. Therefore I am.
- cristian505ro
- Veteran

Sunt bune dar nu merg pe toate baltile. Trebuie sa le folosesti si cu dipurile lor, sunt 2 : unul pentru bile si unul pentru mix. In general sunt bile de asteptare, rezultate ca lumea poti avea in sedinte lungi : 48-96 ore. Nu cred ca primavara, ci vara-toamna.roni scrie:Vreau sa incerc Monster Pursuit la primele partide de anul asta,adica prin martie?Credeti ca sunt bune pe apa rece sau ii recomandati altceva?Ma refer la ready made.Ms
Cristian Bebesel
pharaoh scrie:Facem una ready-made vs home-made?roni scrie: Vreau sa incerc Monster Pursuit la primele partide de anul asta,adica prin martie
Abia astept!!!
Cojocaru Radu
Premium meat de la Carping club cum vi se pare,bineinteles pentru sezonul rece?
Cojocaru Radu
- Madalin Dirla
- Veteran

sunt ok, le poti incerca si pe cele de la Bogdan Dragam,toata gama sunt super, dar cea mai buna bila ramane tot porumbulroni scrie:Premium meat de la Carping club cum vi se pare,bineinteles pentru sezonul rece?
Mada pe Corbu nu stiu cate rezultate bune pot avea cu porumb.Am incercat asta-vara si nu prea mi-a merg.Bilele "e" baza.Ideea e ca pe sezon rece nu am pescuit si fiind un incepator in ale bilelor incerc sa-mi fac o idee despre bilele care prind pe timp rece.Pe cele pentru la vara le stiiiuuu 
Cojocaru Radu
- cristian505ro
- Veteran

Foarte bune ca si 1016,Vali Bonto,Bogdan Dragan.roni scrie:Premium meat de la Carping club cum vi se pare,bineinteles pentru sezonul rece?
Incearca insa sa faci si singur,urmeaza intru totul retetele(mai ample si complicate) pe care le-a prezentat Florentin in acest site si in emisiunile Infopescar. Si ai sa vezi ca poti renunta la ready made.
Cristian Bebesel
- Madalin Dirla
- Veteran

Primavara este altceva...........pestele sa hraneste mai incet la fel are si metabolismul in schimb vara este altceva...........este o parere personala.Bila nu va bate niciodata porumbul la cantitate.roni scrie:Mada pe Corbu nu stiu cate rezultate bune pot avea cu porumb.Am incercat asta-vara si nu prea mi-a merg.Bilele "e" baza.Ideea e ca pe sezon rece nu am pescuit si fiind un incepator in ale bilelor incerc sa-mi fac o idee despre bilele care prind pe timp rece.Pe cele pentru la vara le stiiiuuu
ex: momitor cu porumb pe firul de par vs bila
O sa incerc pe 2 lansete porumbul.Am unul bagat in 1016 editie limitata de un an 
Cojocaru Radu
- Madalin Dirla
- Veteran

Mai important este ce pui pe momitor decat ce pui pe firul de parroni scrie:O sa incerc pe 2 lansete porumbul.Am unul bagat in 1016 editie limitata de un an
Stie fratele ce sa puna
.Si daca nu stie, exista SUPER MISUUUU!!! 
Cojocaru Radu
Madaline, anul asta la Corbu ai fi prins zeci de ciortanasi de nici un kg. Cel putin la partidele scurte de 12h. Boiliesul era un "must", in opinia mea.
I Fish. Therefore I am.
- Madalin Dirla
- Veteran

roni scrie:Stie fratele ce sa puna.Si daca nu stie, exista SUPER MISUUUU!!!