Cam cate si ce te-ar intersa?picolino_23 scrie:pacat numai la set le da-ti!
Dupa cum se vede OLB 70 are si tamburul principal dar si cel de rezerva bobinat cu fir textil Cormoran Strong ( de dimensiuni diferite)
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Cam cate si ce te-ar intersa?picolino_23 scrie:pacat numai la set le da-ti!
2 lansete Pokee OK ,dar despre ce mulinete ar fi vorba?dita scrie:salut! 2 lansete pokee+ 2mulinete ok. daca le vinzi si ce pret? :
M-as baga eu la celelalte doua lansete. 65 bucata? Ce zici?mirceasd scrie:2 lansete Pokee OK ,dar despre ce mulinete ar fi vorba?dita scrie:salut! 2 lansete pokee+ 2mulinete ok. daca le vinzi si ce pret? :
Celelalte 2 sunt deja rezervate pana maine ,oferta ta este generoasa dar sincer cand am facut preturile am scazut 25% din pretul de articol nou iar produsele pe care le vand fie sunt absolut virgine fie sunt in conditie exceptionala ,cine a cumparat de la mine poate confirma cele ce spun aici ,si in ultimul timp am vandut o gramada de lucruri si mult mai scumpe decat acestea.pharaoh scrie:M-as baga eu la celelalte doua lansete. 65 bucata? Ce zici?mirceasd scrie:2 lansete Pokee OK ,dar despre ce mulinete ar fi vorba?dita scrie:salut! 2 lansete pokee+ 2mulinete ok. daca le vinzi si ce pret? :
Okuma iti pot da 1 buc sau 4 sau 5.Nu 2.dita scrie:ma gandeam la okuma lb
Ce pret are ce?dita scrie:ce pret are?
Una 120 Ron.dita scrie:ne intelegem ca .... pai ai zis ca mulinete okuma poti sa oferi 1(una) sau 4-5 nu 2 cate am cerut eu; deci cat ceri pe una? ca 1 vreau sa cumpar
Tot noua era si asta.dita scrie:multumesc si eu mai pun 30 ron si o iau noua
mirceasd scrie:Operam ceva REDUCERI !!!!!!!
4 lansete Pokee Superior Carp Stalking,10 " ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 280;
5 mulinete Okuma LB 670 (sunt mulinetele mari nu cele mici - excelente la plantat sau la Dunare ) bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-550;
4 mulinete SPRO Super Long Cast 460 PRO ,Wormshaft sistem ,bobineaza superb firul ,frana micrometrica cu reglaj foarte fin, bobinate cu fir Ultima Distance de 28 ,mulinetele au vazut balta o data - 800;
1 mulineta Hakuyo HT 50 cu baitrunner si tambur Al longcast ,bobinata cu fir Gamagatsu fluo - total nepescuita -65.
Fotografii pe prima pagina a topicului si pe acest forum la sectiunea mulinete.
Motivul: am facut upgrade.
Vanzarile se fac numai la seturi asa cum le-am expus mai sus si PRETURILE SUNT FIXE.
Multumesc si fire intinse.