Vand costume camuflaj pentru copii
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand costume camuflaj pentru copii
Vand 3 costume marimea XS/S si 2 costume XXS/XS Remington (salopeta+geaca),cu imprimeu realtree hardwoods (stejar),100% impermeabile,captusite (100% polyester),foarte calduroase si usoare,pentru Iarna,facute pentru SUA ! Vand si separat numai salopeta sau numai geaca de la costum .. Salopetele au inaltime reglabila (7-10 cm) ! Gecile au 2 feţe !
Costumul XS/S merge intre 1,44..1,54 m si 42..54 de kg iar cel XXS/XS intre 1,30..1,44 m si 32 ..42 de kg (Aproximativ-pentru singuranta le masor la cerere)
Pret : salopeta-70 Ron si geaca-100 Ron (+transport : 12..15 Ron cu posta romana sau 30..40 Ron cu curier rapid)
nr de tel : 0744532505
lar_sergiu@yahoo.com
Costumul XS/S merge intre 1,44..1,54 m si 42..54 de kg iar cel XXS/XS intre 1,30..1,44 m si 32 ..42 de kg (Aproximativ-pentru singuranta le masor la cerere)
Pret : salopeta-70 Ron si geaca-100 Ron (+transport : 12..15 Ron cu posta romana sau 30..40 Ron cu curier rapid)
nr de tel : 0744532505
lar_sergiu@yahoo.com
Re: Vand costume camuflaj pentru copii
Costumele XS/S merg pentru copii de 12-14 ani (conform etichetei) iar cele XXS/XS merg pentru copii de 8-10 ani !
Anunt valabil ! Astept propuneri !
Anunt valabil ! Astept propuneri !
Valabil !
Anunt valabil !
Ma ofer sa suport eu transportul prin posta pentru orice produs cumparat !
Ma ofer sa suport eu transportul prin posta pentru orice produs cumparat !
Valabil !
De actualitate
Noul pret al unui costum format din salopeta+geaca este 150 Ron si transportul prin posta romana il suport eu !!
Am un costum pentru copii de 4-5 ani..ti-am lasat MP
de actualitate