Lansete Dam Mad Deffender2
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Lansete Dam Mad Deffender2
Vand lansete DAM MAD DEFFENDER,3.6 mt,2,75 lbs,2 segmente,greutate 329 gr,lungime segment 188cm.Le am de 2 ani,am pescuit cu ele la greu dar arata si functioneaza impecabil.Le vand pentru ca vreau sa-mi iau MTX 14 desi am o banuiala ca o sa regret.Pret 600 ron nenegociabil,poze dupa 07.11.2011 cand ajung acasa.
Re: Lansete Dam Mad Deffender2
Bebe mai bine ia-ti doua MTX-uri si vindele p-astea de-abia dup-aia ca sa poti sa faci si comparatie intre ele. Daca nu vei fi multumit ti le voi plati eu.bebe2011 scrie:Vand lansete DAM MAD DEFFENDER,3.6 mt,2,75 lbs,2 segmente,greutate 329 gr,lungime segment 188cm.Le am de 2 ani,am pescuit cu ele la greu dar arata si functioneaza impecabil.Le vand pentru ca vreau sa-mi iau MTX 14 desi am o banuiala ca o sa regret.Pret 600 ron nenegociabil,poze dupa 07.11.2011 cand ajung acasa.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
Multumesc de oferta Cornele,m-am hotarat, le scot de la vanzare!
Cu scuzele de rigoare,rog un moderator sa inchida topicul,produsele nu se mai vand.