lansete fibra plina si mulineta silstar

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
marian_popescu
Veteran
Veteran

lansete fibra plina si mulineta silstar

Mesaj de marian_popescu » 26 Oct 2011, 00:12

ofer la vanzare urmatoarele:
- doua lansete din fibra plina de 2,10 metri (pokee ultra power), putere 100-200 de grame. cumparate in august 2010, folosite o singura data, in Delta. mufare solida, pe filet metalic. vopseaua curatata cu banda abraziva fina pe 15-20 cm pe varf, am vrut sa le vopsesc intr-o culoare mai vizibila, dar nu am apucat inca. au costat 29 de lei bucata. indestructibile, bune la crap/somn, genul de lanseta pe care o infigi in abdomen si te lasi pe spate fara probleme. au si huse textile individuale
- doua lansete din fibra plina de 2,70 metri, putere undeva la 150 de grame, lineaeffe pro-island (pe ea scrie 200-300 de grame). astea doua mi-au fost aliat de nadejde in studentie, au prins cei mai multi crapi. probleme la filetul mandrinei, pastila unui inel de pe tronsonul superior lipsa, un tronson de varf matisat (se desprinsese o fibra si am vrut sa ma asigur ca nu afecteaza tot tronsonul). oricum, in starea asta, lanseta a scos crapi pe dunare pana la 20 kg (am fotografii postate pe crap.ro, se vede lanseta detaliat) si garantez ca face fata cu brio majotitatii pestilor cu creutati de doua cifre de la noi. mufare metalica, solida. elastica, poti da si cu plumbi mici, la finete (la pipaiala pe praguri, cu plumbi de 30-50 de grame), dar am lansat si plumbi de 200 de grame plus un caras cat palma ca momeala
- mulineta silstar cx 50, made in KOREA, arata si functioneaza impecabil. imi pare rau ca o dau, dar am mai multe decat imi trebuie. anul asta am folosit-o in Delta pe una din cele doua lansete de 2,10 si a facut fata fara probleme la crap. un singur rulment, ruleaza incredibil de fin, foarte bine intretinuta, nemuritoare

0762.210.293, marian_popescu23@yahoo,com

revin cu poze cat mai curand posibil

se dau numai la pachet - 80 de lei
Fishing is life. The rest...just details

marian_popescu
Veteran
Veteran

Re: lansete fibra plina si mulineta silstar

Mesaj de marian_popescu » 26 Oct 2011, 22:10

s-au vandut
multumesc, se poate inchide
Fishing is life. The rest...just details