PRODUSE STATIONAR CALITATE SUPERIOARA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
PRODUSE STATIONAR CALITATE SUPERIOARA
Se vinde ace Hayabusa Japoneze - noi sigilate - calitate superioara, urmatoarele modele :
ISEMA -nr 6,7,8,9
ISEMA RINDGED - 10, 12
KOI - 6,10
UMITANGO - 3,4,5
SODE - 5,7,9,10
YAMAME - 6,7,8,9,10
ISEMA GALBENE - 8
ACELE AU PRETUL DE 6,5 LEI / PLIC. CONTIN 10 BUC.
FIR STATIONAR CLIMAX STRONG PLUS - NEMTESC -0,12-0,25 - ROLE DE 100 M - 6 LEI ROLA
FIR CLIMAX CULT CRAP LINE 0,25 - 0,34 - NEGRU, PORTOCALIU, ROSU - ROLE DE 1000 M - 50 LEI - SIGILATE.
BUCURESTI : TEL 0720 787 711
TRIMIT ORIUNDE IN TARA - COMANDA MINIMA DE 50 LEI.
ISEMA -nr 6,7,8,9
ISEMA RINDGED - 10, 12
KOI - 6,10
UMITANGO - 3,4,5
SODE - 5,7,9,10
YAMAME - 6,7,8,9,10
ISEMA GALBENE - 8
FIR STATIONAR CLIMAX STRONG PLUS - NEMTESC -0,12-0,25 - ROLE DE 100 M - 6 LEI ROLA
FIR CLIMAX CULT CRAP LINE 0,25 - 0,34 - NEGRU, PORTOCALIU, ROSU - ROLE DE 1000 M - 50 LEI - SIGILATE.
- PescarDeMic
- senior
Re: PRODUSE STATIONAR CALITATE SUPERIOARA
Sal.ceva poze.....ce rezistenta are firul climax strong 0.12...?
Prietenii sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare...
Nu am stat sa caut toate produsele care le vinzi dar uite aici fir nou in magazin mai ieftin decat il vinzi tu:gpo scrie:Se vinde ace Hayabusa Japoneze - noi sigilate - calitate superioara, urmatoarele modele :
ISEMA -nr 6,7,8,9
ISEMA RINDGED - 10, 12
KOI - 6,10
UMITANGO - 3,4,5
SODE - 5,7,9,10
YAMAME - 6,7,8,9,10
ISEMA GALBENE - 8
http://fishingnet.ro/fire-monofilament- ... 025mm.html

NIMENI NU E DESTUL DE INTELIGENT CA SA-L POATA CONVINGE PE UN PROST CA E PROST!
fir pescuit stationar....
vis-a-vis de ce ai vazut tu...cumpara de acolo sa vedem daca gasesti...
vis-a-vis de ce ai vazut tu...cumpara de acolo sa vedem daca gasesti...
- Fişiere ataşate
-
- medium_17636.jpg (6.12 KiB) Vizualizat de 1382 ori
apropo.. de ace nu zici nimic...
sau de celalat fir..ti-l dau cu 40 daca iei 5 role si iti dau si bon fiscal.. ca si eu am avut magazin... vad ca cauti nod in papura.. cumpara de unde vrei..dar nu te baga peste poticul meu.
Seara buna
sau de celalat fir..ti-l dau cu 40 daca iei 5 role si iti dau si bon fiscal.. ca si eu am avut magazin... vad ca cauti nod in papura.. cumpara de unde vrei..dar nu te baga peste poticul meu.
Seara buna
0,12 -1,5 kg
Nu stiu cine esti, nu te cunosc si deci nu am nici un motiv sa-ti caut nod in papura!!!gpo scrie:apropo.. de ace nu zici nimic...
Seara buna
Este pe stoc firul si cu un simplu copy paste la ceea ce ai scris in anunt la detaliile firului am gasit magazinul respectiv!
Vrei sa zici ca tu vinzi altfel de fir fata de ala care este in anunt?!!
Oricum nu am inteles mai nimic din raspunsurile tale, doar ca te-ai simtit ofensat din cate inteleg!
Tu imi arati o poza cu firul de care a intrebat Pescar de Mic nicidecum de celalalt de 1000m!
O seara buna!
te rog sa cumperi de acolo simplu. si incheiem polemica.
Daca te uiti si la alte topicuri ale mele vezi ca vand si altceva la jumate de pret...
Vand Harrison Torix la 900 lei si in magazin e 1700 lei.
Asa ca te rog sa nu mai comentezi topicurile mele.. piata e li bere si cumpara de unde vrei.
si eu pot sa comentez de altii dar imi vad de treaba mea.
Daca te uiti si la alte topicuri ale mele vezi ca vand si altceva la jumate de pret...
Vand Harrison Torix la 900 lei si in magazin e 1700 lei.
Asa ca te rog sa nu mai comentezi topicurile mele.. piata e li bere si cumpara de unde vrei.
si eu pot sa comentez de altii dar imi vad de treaba mea.
Eu chiar vroiam sa cumpar 2 role de 0,25 negru 1000m dar am vrut sa vad si pretulde magazin!
Si nu am comentat la topicurile tale ci doar la asta unde am avut interes sa cumpar!
Dar vad ca devii cam agitat cand nu iti convine opinia posibililor clienti!
O zi buna si spor la vanzare!
Si nu am comentat la topicurile tale ci doar la asta unde am avut interes sa cumpar!
Dar vad ca devii cam agitat cand nu iti convine opinia posibililor clienti!
O zi buna si spor la vanzare!